Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕνεργοποίηση του αεροδρομίου στο δήμο Πολυχνίτου Λέσβου ζητούν βουλευτές του ΚΚΕ
Ερώτηση προς Παυλόπουλο

Ενεργοποίηση του αεροδρομίου στο δήμο Πολυχνίτου Λέσβου ζητούν βουλευτές του ΚΚΕ

Την χρησιμοποίηση από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα του αεροδρομίου στην περιοχή του δήμου Πολυχνίτου Λέσβου, που εδώ και χρόνια παραμένει κλειστό, ζητούν με ερώτηση τους προς τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης& […]

Την χρησιμοποίηση από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα του αεροδρομίου στην περιοχή του δήμου Πολυχνίτου Λέσβου, που εδώ και χρόνια παραμένει κλειστό, ζητούν με ερώτηση τους προς τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης<...>& Αποκέντρωσης, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, έπειτα από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, οι βουλευτές του ΚΚΕ, κ. Σταύρος Σκοπελίτης και κα Σοφία Καλαντίδου.

“Η ενεργοποίηση του” υποστηρίζουν “θα δώσει τη δυνατότητα στα πυροσβεστικά αεροπλάνα που θα εδρεύσουν σ’ αυτό να έχουν γρήγορη παρέμβαση, αφού το αεροδρόμιο βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και κοντά στο μεγάλο δάσος, χωρίς αυτό να δημιουργεί προβλήματα στις πολιτικές πτήσεις, όπως μπορεί να γίνεται με το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης”.

Ειδικότερα, οι βουλευτές του ΚΚΕ ζήτησαν να ενημερωθούν από τον κ. Παυλόπουλο αν η Κυβέρνηση σκοπεύει να εξετάσει αυτό το θέμα και αν ναι, σε ποιές συγκεκριμένες ενέργειες προτίθεται να προβεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024