Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνάντηση με Πρωθυπουργό

Χατζηδάκης: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραμείνει η Ολυμπιακή ζωντανή

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Οκτώβριος 2007, 00:00

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, πραγματοποίησε χτες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, συζητώντας μεταξύ άλλων και το θέμα του εθνικού μας αερομεταφορέα. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Χατζηδάκης, ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το θέμα της Ολυμπιακής επανέλαβε πως πρόκειται για ένα θέμα "περίπλοκο τεχνικά και νομικά"...

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, πραγματοποίησε χτες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, συζητώντας μεταξύ άλλων και το θέμα του εθνικού μας αερομεταφορέα. Μετά το πέρας<...>

της συνάντησης, ο κ. Χατζηδάκης, ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το θέμα της Ολυμπιακής επανέλαβε πως πρόκειται για ένα θέμα “περίπλοκο τεχνικά και νομικά”, η συζήτηση του οποίου, όπως είπε, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που έχει ήδη αρχίσει, θα διαρκέσει κάποιο χρονικό διάστημα.

Εμείς από τη δική μας την πλευρά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε η εταιρία να παραμείνει ζωντανή και στη συνέχεια να αποκρατικοποιηθεί ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση για το αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δεχθεί συμψηφισμό, ο υπουργός είπε: “Αυτά τα κουβεντιάζουμε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Έχω μείνει 13 χρόνια στις Βρυξέλλες και ξέρω πολύ καλά ότι αυτές οι συζητήσεις έχουν τις δικές τους διαδικασίες και ένα χρονικό διάστημα το οποίο απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθούν”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top