Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧατζηδάκης: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραμείνει η Ολυμπιακή ζωντανή
Συνάντηση με Πρωθυπουργό

Χατζηδάκης: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραμείνει η Ολυμπιακή ζωντανή

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, πραγματοποίησε χτες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, συζητώντας μεταξύ άλλων και το θέμα του εθνικού μας αερομεταφορέα. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Χατζηδάκης, ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το θέμα της Ολυμπιακής επανέλαβε πως πρόκειται για ένα θέμα “περίπλοκο τεχνικά και νομικά”

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, πραγματοποίησε χτες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, συζητώντας μεταξύ άλλων και το θέμα του εθνικού μας αερομεταφορέα. Μετά το πέρας<...>της συνάντησης, ο κ. Χατζηδάκης, ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το θέμα της Ολυμπιακής επανέλαβε πως πρόκειται για ένα θέμα “περίπλοκο τεχνικά και νομικά”, η συζήτηση του οποίου, όπως είπε, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που έχει ήδη αρχίσει, θα διαρκέσει κάποιο χρονικό διάστημα.

Εμείς από τη δική μας την πλευρά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε η εταιρία να παραμείνει ζωντανή και στη συνέχεια να αποκρατικοποιηθεί ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση για το αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δεχθεί συμψηφισμό, ο υπουργός είπε: “Αυτά τα κουβεντιάζουμε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Έχω μείνει 13 χρόνια στις Βρυξέλλες και ξέρω πολύ καλά ότι αυτές οι συζητήσεις έχουν τις δικές τους διαδικασίες και ένα χρονικό διάστημα το οποίο απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθούν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024