Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα διάκριση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Δώρα Σγάρτσου - 10 Οκτώβριος 2007, 00:00

Ως το καλύτερο ξενοδοχείο του εμπορικού σήματος `The Luxury Collection` της αλυσίδας Starwood Hotels & Resorts για τη χρονιά 2006 για την Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή, αναδείχθηκε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησίας<...>

της Εταιρίας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., ανάμεσα σε περίπου 70 ξενοδοχεία, όπως τα Danielli & Gritti στη Βενετία, το Grand Hotel στη Φλωρεντία, το Prince de Galles στο Παρίσι και άλλα.

Η επιλογή του ξενοδοχείου που διακρίνεται, γίνεται βάσει των σχολίων και αξιολογήσεων των πελατών, καθώς επίσης και από μια αυτόνομη εταιρία αξιολόγησης. Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία έλαβε τη μεγαλύτερη βαθμολογία ανάμεσα στα 70 ξενοδοχεία.

«Είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτή τη διάκριση και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες, ώστε ο καθένας να έχει μια ξεχωριστή, μοναδική εμπειρία» δήλωσε ο κ. Τιμ Ανανιάδης, Γενικός Διευθυντής & Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία διαχειρίζεται η αλυσίδα Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρίες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με περίπου 850 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες. Στην Ελλάδα στο εμπορικό σήμα `The Luxury Collection` ανήκουν τα ξενοδοχεία Arion Resort & Spa στον Αστέρα Βουλιαγμένης, το Blue Palace Resort & Spa στην Κρήτη, το Santa Marina Resort & Villas στη Μύκονο, το Mystique και το Vedema Resort στη Σαντορίνη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top