Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πρώτος σταθμός του Tourism & Property Roadshow το Λονδίνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 October 2007, 00:00

Ενημερωτική περιοδεία (roadshow) για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και του τουριστικού real estate της χώρα μας στα μεγαλύτερα επενδυτικά κέντρα του κόσμου ξεκινά η εταιρία Real Travel A.E., η οποία οργανώνει<...>

την ετήσια διεθνή έκθεση Tourism & Property Show και εκδίδει το δίγλωσσο μηνιαίο περιοδικό Tourism & Property.

Πρώτος σταθμός αυτής της περιοδείας είναι το Λονδίνο, όπου, στις 13 Νοεμβρίου 2007 στο Ελληνικό Κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, θα πραγματοποιηθεί το «Tourism & Property Roadshow – The London Event». Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων συμμετέχουν ξένα Επιμελητήρια, ο ΕΟΤ, η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) και κορυφαίοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και στο τουριστικό real estate, ενώ έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι διεθνών επενδυτικών ομίλων, δικηγορικών γραφείων, μεσιτικών γραφείων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, καθώς και εξειδικευμένα media της Μεγάλης Βρετανίας που εδρεύουν στο Λονδίνο, για να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και για τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού και του τουριστικού real estate.

Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται στο περιθώριο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου, η οποία συγκεντρώνει επιχειρηματικές προσωπικότητες του παγκόσμιου τουρισμού, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και σε αυτούς να παρακολουθήσουν το εν λόγω event.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν με την παρουσίαση της πρωτότυπης και υπερπολυτελούς έκδοσης “WHY I LOVE GREECE”. Στην έκδοση αυτή 15 κορυφαίοι ανταποκριτές μεγάλων ξένων Μέσων Ενημέρωσης, που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, μιλούν για τους προορισμούς της χώρας μας, που αγαπούν ιδιαίτερα. Στην παρουσίαση αυτή έχουν προσκληθεί διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, και των τεχνών, οι οποίοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και θα προσελκύσουν τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top