Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤιμές για… ‘κουμπαρά’ από την KLM

Τιμές για… ‘κουμπαρά’ από την KLM

Με νέες προσφορές που έχουν με την ονομασία “κουμπαράς”, η KLM κάνει, ακόμη μία φορά, μία πολύ ελκυστική πρόταση σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με ιδιαίτερα χαμηλούς ναύλους, σε προορισμούς […]

Με νέες προσφορές που έχουν με την ονομασία "κουμπαράς", η KLM<.> κάνει, ακόμη μία φορά, μία πολύ ελκυστική πρόταση<...> σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με ιδιαίτερα χαμηλούς ναύλους, σε προορισμούς τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

Οι ειδικές τιμές ισχύουν για την Ευρώπη σους προορισμούς: Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Στουτγάρδη, Κολωνία, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Μαδρίτη, Νίκαια, Νυρεμβέργη, Όσλο, Στοκχόλμη, Βαρκελώνη, Μπέρμινχαμ, Βρυξέλλες, Κοπεγχάγη, Ανόβερο, Ελσίνκι, Λισσαβόνα και Λουξεμβούργο.

Στην Αμερικανική ήπειρο, για Βοστόνη, Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Τορόντο, Μόντρεαλ, Ατλάντα, Σικάγο, Λος-Άντζελες, Μεξικό, Σαν-Φρανσίσκο, Βανκούβερ, Νέα Ορλεάνη, Λας-Βέγκας και Ντάλας.

Η προσφορά ισχύει έως τις 15 Μαρτίου για τις καθημερινές πτήσεις της KLM από την Αθήνα (06.00πμ και 3.20μμ) και τις πτήσεις της Transavia από το Ηράκλειο και τη Ρόδο.

Ο στόλος της KLM, μαζί με τη θυγατρική της KLM cityhopper, αποτελείται από περίπου 120 αεροσκάφη, ενώ μαζί με τη σύμμαχό της Northwest Airlines, η εταιρία εξυπηρετεί περισσότερους από 150 προορισμούς στις ΗΠΑ και πάνω από 85 κύριους προορισμούς στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024