Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κρήτη και Κύπρος στο πρόγραμμα του Jet2holidays.com

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Οκτώβριος 2007, 00:00

Πακέτα διακοπών στη Κρήτη, αλλά και τη Κύπρο συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα του για το 2008 ο ταχύτατα αναπτυσσόμενος tour operator της Βρετανίας, Jet2holidays.com. Οι πωλήσεις των πακέτων έχουν ήδη αρχίσει, ενώ οι πρώτες<...>

πτήσεις της Jet2.com έχουν προγραμματισθεί στις 4 Μαΐου για Κύπρο και 20 Μαΐου για Κρήτη.

Τόσο στην Κρήτη, όσο και στη Κύπρο ο tour operator της Βρετανίας έχει πετύχει συνεργασίες με πολυτελή ξενοδοχεία, τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων, προσφέροντας ιδιαίτερα οικονομικά πακέτα στη βρετανική αγορά.
“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε οικονομικές διακοπές σε δύο από τα δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου, όπως είναι η Κρήτη και η Κύπρος. Και τα δύο νησιά αποτελούν σημαντικά βήματα της στρατηγικής μας, αφού δεν προσφέρουν στους επισκέπτες τους απλά καταπληκτικές παραλίες, ξέφρενη νυχτερινή ζωή και μοναδική τοπική κουλτούρα, αλλά παράλληλα ασκούν πάνω τους και τρομερή γοητεία, ώστε να επιστρέψουν και την επόμενη χρονιά” δήλωσε μεταξύ άλλων η Γενική Διευθύντρια του Jet2holidays.com, κα Mandy Round.

“Τόσο η Κρήτη, όσο και η Κύπρος έχουν φοβερή ιστορία και μοναδικό πολιτισμό. Οι ταβέρνες τους και τα χαλαρωτικά μεζεδοπωλεία τους γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στους βρετανούς ταξιδιώτες, που αναζητούν περισσότερα από διακοπές με ήλιο, θάλασσα και σαγκριά” πρόσθεσε η κα Round.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top