Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Αντιπροσωπεία του ΥΠΤΑΝ στη Δαμασκό

Δώρα Σγάρτσου - 16 Οκτώβριος 2007, 00:00

Η αντιπροσωπεία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με επικεφαλής την Γενική Διευθύντρια Τουριστικής Προβολής κα Βιτάλη Εσθήρ, επισκέφθηκε την Δαμασκό, στα πλαίσια των προγραμμάτων παροχής Αναπτυξιακής Βοήθειας που υλοποιεί η χώρα μας<...>

σε αναπτυσσόμενες χώρες από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου 2007. Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ), κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης και η κα Μαρία Οικονόμου, στέλεχος της Διεύθυνσης Διεθνών σχέσεων του ΥΠΤΑΝ.

Σκοπός της ανωτέρω επίσκεψης ήταν η προετοιμασία των δράσεων για την υλοποίηση προγράμματος παροχής τεχνογνωσίας σε εμπειρογνώμονες του Υπουργείου Τουρισμού της Συρίας, το οποίο έχει προγραμματισθεί να γίνει στην Αθήνα από 5-12 Νοεμβρίου 2007.

Η ελληνική αποστολή συναντήθηκε με τον Σύριο Υπουργό Τουρισμού και με επικεφαλής των Διευθύνσεων του Υπουργείου Τουρισμού της χώρας και ενημέρωσε τους Σύριους ομολόγους σε θέματα τουριστικής πολιτικής, επενδύσεων, τουριστικής προβολής και εκπαίδευσης, ενώ τονίστηκε και στις δύο πλευρές η σημασία της συνεργασίας των δύο χωρών στον Τουριστικό τομέα, ιδιαίτερα σε θέματα παροχής τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης, υπενθυμίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν τους δύο λαούς και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top