Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνέδριο για τις τεχνολογίες πληροφορικής και τον τουρισμό
ΣΕΠΕ - ΣΕΤΕ

Συνέδριο για τις τεχνολογίες πληροφορικής και τον τουρισμό

Συνέδριο με θέμα “Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Τουρισμός” διοργανώνει την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2007 ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), σε συνεργασία με τον ΣύνδεσμοΕλληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων […]

Συνέδριο με θέμα Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Τουρισμός διοργανώνει την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2007 ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο<...>Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα, στο πλαίσιο της dte-Digital Technology Expo 2007 (8 – 11 Νοεμβρίου 2007).

Το Συνέδριο “Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Τουρισμός” διοργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης 33/ 2005: “Enhancing the cooperation between ICT suppliers and SMEs at regional Levell” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει αναλάβει και τη χρηματοδότησή του. Στόχος, είναι η καταγραφή των υφιστάμενων αναγκών και των αλλαγών που απαιτούνται προκειμένου οι ΜΜΕ Τουρισμού να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) μέσα από την ανάπτυξη ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των κλάδων ΤΠΕ και Τουρισμού στην Ελλάδα.

Το Συνέδριο απευθύνεται στις επιχειρήσεις του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τουρισμό και στις επιχειρήσεις του κλάδου Τουρισμού, που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες, καθώς και σε ερευνητές, αλλά και σε σχετικούς Οργανισμούς και Φορείς.

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου καλύπτουν την παρούσα κατάσταση και παρουσιάζουν τρόπους και μεθόδους προσέγγισης και συνεργασίας μεταξύ των δύο κλάδων. Πιο συγκεκριμένα αφορούν στην Παρουσίαση του Έργου, στις Βέλτιστες Πρακτικές Αξιοποίησης των ΤΠΕ από τις ΜΜΕ Τουρισμού και στη Συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων ΤΠΕ & ΜΜΕ Τουρισμού.

Παράλληλα με τις παραπάνω εργασίες του Συνεδρίου, διοργανώνεται ειδική ενότητα που θα δίνει τη δυνατότητα για επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων από τους κλάδους των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών και του Τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024