Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Σπηλιωτόπουλου με το Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε.
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου με το Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε.

“Ιδιαίτερα γόνιμη” χαρακτήρισε τη χτεσινή συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στο πλαίσιο της οποίαςετέθησαν θέματα που αφορούν τόσο […]

“Ιδιαίτερα γόνιμη” χαρακτήρισε τη χτεσινή συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στο πλαίσιο της οποίας<...>ετέθησαν θέματα που αφορούν τόσο στην καθημερινότητα επισκεπτών και επιχειρηματιών, αλλά και ζητήματα ευρύτερης πολιτικής στόχευσης.

Αναφορικά με τα πρώτα, σημαντική έμφαση δόθηκε στην αναζήτηση τρόπων βελτίωσης της ποιότητας και της πιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε πως “αποτελεί προτεραιότητά μας η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με κινητήριους μοχλούς την ηλεκτρονική τεχνολογία και την εκπαίδευση, έτσι ώστε να υπάρξει εξασφάλιση της αμεσότητας στις συναλλαγές και της ταχεία πληροφόρησης όλων των εμπλεκόμενων πλευρών αλλά και βελτίωση της μελλοντικής βάσης του ανθρώπινου δυναμικού μας”.

Στο ευρύτερα πολιτικό επίπεδο, όπως δήλωσε ο κ. Υπουργός, συζητήθηκαν τα πλαίσια περαιτέρω ανοίγματος της αγοράς των Εταιριών Χαμηλού Κόστους (LCCs), η περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η τόνωση των city breaks & των λοιπών μορφών εναλλακτικού τουρισμού, καθώς και άλλα ζητήματα συναρμοδιοτήτων.

Τέλος, κατέληξε ο κ. Υπουργός “συζητήθηκαν επιμέρους προτάσεις που, σε συνδυασμό με τα πορίσματα του στρατηγικού συμβούλου, θα καταλήξουν στη συνολική βελτίωση των υπηρεσιών του τουριστικού μας προϊόντος αλλά και της επικοινωνιακής πολιτικής μας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024