Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςMICE και περιβάλλον στο επίκεντρο της IT&CMA-CTW 2007
Στραμμένα όλα τα βλέμματα στην Μπανγκόκ

MICE και περιβάλλον στο επίκεντρο της IT&CMA-CTW 2007

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – IT&CMA-CTW 2007 – Μπανγκόκ: Ξεκίνησε εχθές στην Μπανγκόκ της Ταϋλάνδης η διπλή έκθεση για τα συνέδρια και τα εταιρικά ταξίδια “Incentive Travel & Conventions, Meetings Asia” (IT&CMA) και “Corporate Travel World” (CTW), με τη συμμετοχή 1.300 προεγγεγραμμένων συμμετεχόντων…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – IT&CMA-CTW 2007 – Μπανγκόκ: Ξεκίνησε εχθές στην Μπανγκόκ της Ταϋλάνδης η διπλή έκθεση για τα συνέδρια και τα εταιρικά ταξίδια “Incentive Travel & Conventions, Meetings Asia” (IT&CMA) και<...>“Corporate Travel World” (CTW), με τη συμμετοχή 1.300 προεγγεγραμμένων συμμετεχόντων.

Σε ένα χώρο 5.500 τ.μ. στο συνεδριακό κέντρο της Μπανγκόκ στο CentralWorld 320 εκθέτες από 30 χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού θα συναντηθούν σε προκαθορισμένα ραντεβού με περισσότερους από 300 φιλοξενούμενους αγοραστές από 40 χώρες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TTG Asia Media, κ. Darren Ng, που είναι η οργανώτρια εταιρία της IT&CMA και CTW, τόνισε στην εναρκτήρια συνέντευξη τύπου την ιδιαίτερη σημασία που δίνουν οι οργανωτές στην επιλογή των κατάλληλων φιλοξενούμενων αγοραστών. Από τους 1.000 περίπου που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν οι οργανωτές σε συνεργασία με τον Ταϋλανδικό Οργανισμό Τουρισμού και την Thailand Airways επέλεξαν 300 περίπου για να φιλοξενήσουν τη φετινή χρονιά.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Ιράν, που συμμετέχει για πρώτη φορά ως εκθέτης, της Ινδίας που έχει τη μεγαλύτερη αποστολή σε MICE buyers (19) και της Σιγκαπούρης, που έχει τη μεγαλύτερη αποστολή σε travel managers (23).

Η IT&CMA και CTW διαθέτει 4 επίσημες εκδόσεις της TTG, υποστηρίζεται φέτος από 20 εκδόσεις από Αυστραλία, Βέλγιο, Κίνα, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Νότιο Αφρική, Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικα΄Εμιράτα και Μεγάλη Βρετανία, ενώ διαθέτει και δύο online εκδόσεις ως συνεργάτες μεταξύ των οποίων είναι και το TravelDailyNews. Συνολικότερα, 150 διεθνή και τοπικά media από 28 χώρες συμμετέχουν στη φετινή έκθεση.

Σημαντικές εκδηλώσεις διοργανώνονται παράλληλα με την IT&CMA και CTW μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι:


  • 6th NBTA Global Travel Management Exchange Forum (GTMEF)

  • IMEX-IT&CMA Future Leaders Forum (FLF)

  • ICCA Asia Pacific Business Exchange


Κεντρικό θέμα στη φετινή εναρκτήρια εκδήλωση της IT&CMA και CTW αποτελεί η προστασία του περιβάλλοντος και η ευθύνη της βιομηχανίας των MICE απέναντι σε αυτό το θέμα. Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο κ. Joel Makover, γκουρού σε θέματα περιβάλλοντος και ιδρυτής του Greenbiz.com.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024