Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕπιπλέον προνόμια για τους επιβάτες της Delta Air Lines

Επιπλέον προνόμια για τους επιβάτες της Delta Air Lines

Στα πλαίσια μιας πολιτικής διεύρυνσης συνεργασιών που ανακοίνωσαν νωρίτερα χτες η Delta Air Lines και η Air France, μέλος της συμμαχίας SkyTeam, οι πελάτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση σε […]

Στα πλαίσια μιας πολιτικής διεύρυνσης συνεργασιών που ανακοίνωσαν νωρίτερα χτες η Delta Air Lines και η Air France, μέλος της συμμαχίας SkyTeam, οι πελάτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση σε απευθείας πτήσεις<...>της Delta από τις Η.Π.Α. προς τρία δημοφιλή αεροδρόμια στην Αγγλία και τη Γαλλία, στα οποία μέχρι πρότινος δεν είχαν πρόσβαση.

Τα δρομολόγια έχουν ως εξής:

  • Ατλάντα προς Heathrow/ Λονδίνο (μία πτήση καθημερινά, έναρξη δρομολογίου 29 Μαρτίου 2008)
  • Νέα Υόρκη/ JFK προς Heathrow/ Λονδίνο (δύο πτήσεις καθημερινά, έναρξη δρομολογίου 29 Μαρτίου 2008)
  • Νέα Υόρκη/ JFK προς Orly/ Παρίσι (τέσσερις φορές την εβδομάδα, έναρξη δρομολογίου 2 Ιουνίου 2008), και
  • Νέα Υόρκη/ JFK προς Λυών (μια πτήση καθημερινά, έναρξη δρομολογίου 15 Ιουλίου 2008).


Με τις νέες πτήσεις, η Delta θα ενισχύσει τη θέση της ως η μεγαλύτερη στον κόσμο υπερατλαντική εταιρία και θα προσφέρει στους πελάτες της πιο βολικές συνδέσεις μεταξύ των κόμβων της Delta και της Air France και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Οι νέες πτήσεις προς το Heathrow του Λονδίνου θα σηματοδοτήσουν την είσοδο της Delta στην Νο. 1 επιχειρηματική αγορά και για πρώτη φορά θα συνδέει απευθείας το Λονδίνο / Heathrow με τον μεγαλύτερο αεροπορικό κόμβο του κόσμου, στην Ατλάντα, εισάγοντας νέο ανταγωνισμό και προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους πελάτες σε μια αγορά, όπου η πρόσβαση ήταν στο παρελθόν περιορισμένη.

Η Delta κέρδισε το δικαίωμα να εξυπηρετεί το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου στα πλαίσια της συμφωνίας «Ανοικτών Ουρανών», που υπογράφτηκε πέρσι την άνοιξη μεταξύ της κυβέρνησης των Η.Π.Α. και διαπραγματευτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αποτελεί ένα βήμα προς τον ελεύθερο ανταγωνισμό και την πλήρη απελευθέρωση των αεροπορικών μεταφορών στην αγορά Υπερατλαντικών μεταφορών.
Με την προσθήκη των πτήσεων προς Heathrow, η Delta θα συνεχίσει να εκτελεί 7 καθημερινές πτήσεις με επιστροφή στην αγορά του Λονδίνου, με 3 καθημερινές πτήσεις στο Heathrow – μία προς Ατλάντα και δύο προς JFK / Νέα Υόρκη και 4 καθημερινές πτήσεις στο Gatwick – δύο προς Ατλάντα, μία προς Σινσινάτι και μία προς JFK / Νέα Υόρκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024