Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα λύση για δεδομένα επαγγελματικών ταξιδιών από MasterCard και CWT

Νέα λύση για δεδομένα επαγγελματικών ταξιδιών από MasterCard και CWT

Το λανσάρισμα ενός παγκόσμιου αναβαθμισμένου προγράμματος για αγοραστές (buyers) επαγγελματικών ταξιδιών, το οποίο παρέχει δεδομένα για ταξίδια και έχει ως βάση τις πιστωτικές κάρτες ανακοίνωσαν η MasterCard Worldwide και η […]

Το λανσάρισμα ενός παγκόσμιου αναβαθμισμένου προγράμματος για αγοραστές (buyers) επαγγελματικών ταξιδιών, το οποίο παρέχει δεδομένα για ταξίδια και έχει ως βάση τις πιστωτικές κάρτες ανακοίνωσαν η MasterCard Worldwide και η Carlson Wagonlit Travel. Το πρόγραμμα<...>θα εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της CWT, οι οποίοι πληρώνουν με τις εμπορικές κάρτες της MasterCard, θα έχουν αξιόπιστα και άριστης ποιότητας δεδομένα σχετικά με ταξίδια και παρεμφερείς δαπάνες ανά τον κόσμο. Το γεγονός αυτό θα επιτρέψει στους οργανισμούς να εφαρμόσουν και να βελτιστοποιήσουν πιο γρήγορα ένα εταιρικό πρόγραμμα πιστωτικών καρτών σε παγκόσμια βάση.

Στον πυρήνα του νέου αναβαθμισμένου προγράμματος ταξιδιωτικών δεδομένων βρίσκεται ένα εξ` ολοκλήρου ενοποιημένο και παγκόσμιο δίκτυο, βασισμένο σε πιστωτικές κάρτες, το οποίο θα επιτρέψει στους εκδότες της MasterCard να προσφέρουν σε εταιρίες όλων των μεγεθών, καθώς και σε κυβερνητικούς οργανισμούς, τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση, να αναλύουν και να δρουν βασιζόμενοι σε πιο ολοκληρωμένα δεδομένα σχετικά με το ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα. Η ενοποίηση πληροφοριών ταξιδιωτικών προγραμμάτων, όπως είναι οι πολιτικές διοίκησης, τα ταξίδια και οι κωδικοί λογαριασμών με πραγματικές δαπάνες θα βοηθήσει τους πελάτες της CWT, που είναι κάτοχοι εταιρικών πιστωτικών καρτών της MasterCard, να μειώσουν το κόστος.

«Οι αγοραστές επαγγελματικών ταξιδιών και ειδικά οι πολυεθνικές εταιρίες, ζητούν πρόσβαση σε αξιόπιστα δεδομένα τα οποία τους επιτρέπουν να διαχειρίζονται άμεσα τις δαπάνες ταξιδιών, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Αυτό ακριβώς κάνει το πρόγραμμα επιτρέποντας στους χρήστες να κατανοούν καλύτερα τις μορφές ταξιδιωτικών δαπανών ανά τον κόσμο και να λαμβάνουν πιο σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις», είπε ο κ. Paul Adler, Vice President, Global Commerce Development της MasterCard Worldwide. «Η MasterCard βρίσκεται στην καρδιά του παγκόσμιου εμπορίου και μαζί με την Carlson Wagonlit Travel μπορεί να παρέχει πιο ολοκληρωμένες και σχετικές πληροφορίες οι οποίες θα βελτιστοποιήσουν τις ταξιδιωτικές προμήθειες και θα οδηγήσουν σε μικρότερες δαπάνες».

«Η CWT δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της ενοποιημένα δεδομένα από πολλαπλές πηγές ώστε αυτοί να είναι σε θέση να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά το ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα. Ως πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως, η MasterCard λαμβάνει δεδομένα που αφορούν τιμολόγια από ταξιδιωτικούς προμηθευτές ανά τον κόσμο. Σε συνεργασία με τους εκδότες της MasterCard, η CWT είναι σε θέση να εξασφαλίσει ότι οι οργανισμοί λαμβάνουν εκείνο το επίπεδο πληροφοριών, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διευθέτηση των εξόδων που χρεώνονται στους κεντρικούς ταξιδιωτικούς λογαριασμούς τους, για τη συλλογή συνολικών δεδομένων για διαπραγματεύσεις με προμηθευτές και για τη συμμόρφωση στην πολιτική ταξιδιών», είπε η κα Dawn Raasch, Global Product Management της Carlson Wagonlit Travel. «Τα αναβαθμισμένα δεδομένα θα μας βοηθήσουν επίσης να παρέχουμε στους πελάτες μας καλύτερες αναφορές και ακόμη πιο σχετικές προτάσεις για βελτιστοποίηση των ταξιδιωτικών τους προγραμμάτων», πρόσθεσε.

Το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα ταξιδιωτικών δεδομένων διατίθεται προς το παρόν σε Αυστραλία, Κίνα και Σιγκαπούρη, καθώς και σε 13 ευρωπαϊκές αγορές: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρόγραμμα θα εισαχθεί και σε άλλες αγορές στο εγγύς μέλλον. Το περιεχόμενο ταξιδιών από την CWT θα ενοποιηθεί πλήρως και θα διατίθεται μέσω των εταιρικών προγραμμάτων πληρωμών της MasterCard συμπεριλαμβανομένου και του SmartData.

Η GE Money θα είναι ανάμεσα στους πρώτους εκδότες της MasterCard που θα προσφέρουν το νέο αυτό πρόγραμμα σε εταιρικούς πελάτες. Ο κ. Geoff Beeson, Head of Market Strategy for Corporate Payment Services δήλωσε, «Ως πρωτοπόρος εταιρία παροχής λύσεων για εταιρικές πληρωμές σε πολυεθνικές εταιρίες, χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη χαρά το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα από δυο από τους παλιότερους συνεργάτες μας. Η παροχή γρήγορων δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντική για την διαδικασία των ταξιδιωτικών προμηθειών των πελατών μας και η πρωτοβουλία αυτή επιτρέπει στους πελάτες μας να επωφεληθούν από ηλεκτρονικές πληροφορίες για δαπάνες ταξιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση με την εξειδίκευση που η CWT προσφέρει ανά τον κόσμο, θα έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά το ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα».

Το αναβαθμισμένο πρόγραμμα με δεδομένα για ταξίδια της MasterCard και της CWT υπόκεινται στους νόμους περί προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των νόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024