Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟλοκληρώθηκε το Premiere Golf Cup Finale στο Porto Carras

Ολοκληρώθηκε το Premiere Golf Cup Finale στο Porto Carras

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το Premiere Golf Cup Finale στο Porto Carras Grand Resort την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου. Το Porto Carras ήταν χορηγός […]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το Premiere Golf Cup Finale στο Porto Carras Grand Resort την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου. Το Porto Carras ήταν χορηγός του αγώνα, φιλοξενώντας αυτή<...>τη διεθνούς κύρους διοργάνωση στις εγκαταστάσεις του.

Το Premiere Golf Cup Finale διοργανώνεται από το γερμανικό συνδρομητικό κανάλι Premiere, το οποίο είναι το μόνο συνδρομητικό κανάλι που μεταδίδει αγώνες γκολφ στη Γερμανία. Στον αγώνα συμμετείχαν οι 24 παίκτες που προκρίθηκαν από τους 6 προκριματικούς που προηγήθηκαν στην Γερμανία. Στην κατηγορία Netto νικητές αναδείχθηκαν οι Duehrkop Wolfgang στην 1η θέση, Feldmann Christian στην 2η θέση και Lengyel Peter στην 3η θέση.

Παράλληλα, διεξήχθη ο αγώνας Premiere Golf Cup Guests, με τη συμμετοχή 42 παικτών που συνόδευαν τους παίκτες που πήραν μέρος στον τελικό. Στην 1η κατηγορία (Hcp 0-16) νικήτρια ήταν η κα Despineux Siegfried, στη 2η κατηγορία (Hcp 16-27) η κα Melcher Siegfried, ενώ στην 3η κατηγορία (Hcp 27-36) νικητής ήταν ο κ. Bechtle Dietmar.

Οι δύο αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, ενώ το Σάββατο έγινε ένας αγώνας fun competition με συμμετοχή όλων των αγωνιζόμενων της προηγούμενης ημέρας. Στο πλαίσιο του Premiere Golf Cup Finale διοργανώθηκαν και παράλληλες εκδηλώσεις, που περιελάμβαναν welcome cocktail στο εστιατόριο του γκολφ κλαμπ την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, Sunset cocktail στη Βίλα Γαλήνη την Παρασκευή και δείπνο Gala και απονομή των βραβείων στο νέο και πολυτελές Night Club του ξενοδοχείου Σιθωνία το Σάββατο.

Σημειώνεται πως ο αγώνας του Premiere Golf Cup Finale διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Porto Carras επιλέχθηκε να φιλοξενήσει, τόσο το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, όσο και τους συμμετέχοντες, προσφέροντας άριστη φιλοξενία στο ξενοδοχείο Σιθωνία.

Τα 1763 στρέμματα του συγκροτήματος με τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και το εξειδικευμένο προσωπικό έδωσε τη δυνατότητα για συναρπαστικούς αγώνες. Οι συμμετέχοντες, οι διοργανωτές και όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα θαύμασαν την υπέροχη φύση που περιβάλλει τις εγκαταστάσεις γκολφ του συγκροτήματος που δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς. Το Porto Carras Grand Resort διαθέτει μια ποικιλία ποιοτικών εγκαταστάσεων γκολφ, στηρίζοντας αυτό τον τομέα ειδικού τουρισμού, που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024