Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία Kosmar με ιδιωτική αεροπορική εταιρία

Συνεργασία Kosmar με ιδιωτική αεροπορική εταιρία

Σε συνεργασία με ελληνική ιδιωτική αεροπορική εταιρία στράφηκε ο εξειδικευμένος για Ελλάδα tour operator Kosmar Holidays για να καλύψει την ανάγκη του για αύξηση της κίνησης προς Ελλάδα. Μετά από […]

Σε συνεργασία με ελληνική ιδιωτική αεροπορική εταιρία στράφηκε ο εξειδικευμένος για Ελλάδα tour operator Kosmar Holidays<.> για<...> να καλύψει την ανάγκη του για αύξηση της κίνησης προς Ελλάδα.

Μετά από επαφές που είχε στην Ελλάδα ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Kosmar, κ. Κώστας Μάρκου με ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες, κατέληξε να συμφωνήσει την έναρξη των πτήσεων του Kosmar για τη νέα περίοδο με την Cronus Airlines από μία σειρά βρετανικών αεροδρομίων.

Οι πτήσεις αφορούν στα εξής δρομολόγια: Ηράκλειο-Cardiff, Χανιά-Bristol, Κως-Bristol, Κέρκυρα-Bristol, Ρόδος-Bristol, Ρόδος-East Midland, Κεφαλονιά-Bristol, και Αθήνα-Newcastle.

Η στρατηγική κίνηση του Kosmar αναμένεται να δώσει λύση στο πρόβλημα που από καιρό αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι εξειδικευμένοι tour operators αναζητώντας κάθε χρόνο αεροπορικές θέσεις σε εταιρίες charters ιδιοκτησίας μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών οι οποίοι διαθέτουν όλο και μικρότερο ποσοστό θέσεων σε τρίτους. ΕΠΙΣΗΣ, θα ενισχύσει τις ενέργειες του Kosmar για διατήρηση και αύξηση της ταξιδιωτικής κίνησης προς Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024