Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα του Πάρκου στο Ελληνικό

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα του Πάρκου στο Ελληνικό

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Χαράλαμπο Μανιάτη, με αντικείμενο τον χώρο του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού είχε χτες αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Αθήνας του ΣΥΝ, αποτελούμενη από τους Σόφη […]

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Χαράλαμπο Μανιάτη, με αντικείμενο τον χώρο του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού είχε χτες αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Αθήνας του ΣΥΝ, αποτελούμενη από τους Σόφη Παπαδόγιαννη (Γραμματέα), `Ακη Μπαδογιάννη και<...>Σταμάτη Σκαμπαρδώνη (μέλη της Γραμματείας).

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΝ εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αντίθεση της στα σχέδια της κυβέρνησης για την οικοδόμηση 1.000 στρ. του πρώην αεροδρομίου και ζήτησε την άμεση ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρηματοδότηση και σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του Μητροπολιτικού πάρκου.

Κατά την συνάντηση σημείωσαν ότι ήδη έχουν περάσει 6 χρόνια χωρίς να έχει γίνει τίποτα και ότι οι επιλογές που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι σίγουρο ότι θα καθυστερήσουν για πολλά χρόνια ακόμα το έργο. Η αντιπροσωπεία ζήτησε επίσης από τον Περιφερειάρχη Αττικής να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο αποτελεί θεσμοθετημένο όργανο της περιφέρειας, προκειμένου να γνωμοδοτήσει για την ανάγκη χρηματοδότησης του Μητροπολιτικού Πάρκου μέσα από κοινοτικά κονδύλια.

Ο Γ.Γ της περιφέρειας, κ. Μανιάτης, αποδέχθηκε το αίτημα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝ να εισάγει το θέμα στην πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024