Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
«Τουρισμός & Θαλάσσιες Χελώνες»

Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση στην 23η Philoxenia

Δώρα Σγάρτσου - 02 Νοέμβριος 2007, 00:00

Με θέμα “Χελώνες σε Κίνδυνο: Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά” παρουσιάζεται στους εκθέτες και επισκέπτες της 23ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia 8λεπτο DVD κινουμένων σχεδίων, που παροτρύνει τους τουριστικούς πράκτορες και τους πελάτες τους να υιοθετήσουν<...>

μια φιλικότερη συμπεριφορά προς τις θαλάσσιες χελώνες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Το DVD είναι ένα πρωτότυπο, απολαυστικό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό εργαλείο εκπαίδευσης όχι μόνο για επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και για τουρίστες κάθε ηλικίας που επισκέπτονται παραλίες ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας στη Μεσόγειο. Έχοντας συνεργαστεί στη δημιουργία του κινουμένου σχεδίου, το MEDASSET ανέλαβε και την επιμέλεια, υποτιτλισμό και διανομή του στην Ελλάδα και το ένταξε στο νέο του Πρόγραμμα Δημιουργικής Εκμάθησης και Ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον, «Νιρέττα…η Καρέττα».

Πρώτος σταθμός της εκπαιδευτικής εκστρατείας είναι η 23η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, όπου το DVD θα προβληθεί και θα διανεμηθεί δωρεάν σε επιλεγμένους αποδέχτες με σκοπό την ορθή πληροφόρηση της τουριστικής βιομηχανίας για το πώς πρέπει ο επισκέπτης να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται σε οποιαδήποτε παραλία ωοτοκίας των θαλάσσιων χελωνών στη Μεσόγειο. 

Σκοπός της παρουσίασης είναι η ευρύτερη διάδοση του κεντρικού μηνύματος, ότι «ο καθένας μας μπορεί να κάνει τη διαφορά». Το MEDASSET ελπίζει στην αποτελεσματική διαχείριση του DVD από τους τουριστικούς πράκτορες και τη μετάδοση της πληροφορίας στους πελάτες που εξυπηρετούν, πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί εύκολα χρησιμοποιώντας απλές μεθόδους επικοινωνίας, όπως η τοποθέτηση υπερ-συνδέσμου (hyperlink) στην ιστοσελίδα τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top