Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πρεμιέρα για το www.thessaloniki.travel

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Νοέμβριος 2007, 00:00

Το νέο τουριστικό portal της Θεσσαλονίκης up-ογειώνεται στην 23η PHILOXENIA. Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Marketing Ν. Θεσσαλονίκης με το διακριτικό τίτλο «Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης» – μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία<...>

δημοτικών, περιφερειακών και σωματειακών φορέων για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού και της πόλης της Θεσσαλονίκης – εγκαινιάζει το καινούριο του εγχείρημα στη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού τουρισμού.

Καινοτόμο, εύχρηστο και με πρόβλεψη για την εξυπηρέτηση επιπρόσθετα των επαγγελματιών και εκπροσώπων του τύπου, το νέο εργαλείο ενημέρωσης για τους επισκέπτες της πόλης αξιοποιεί ταυτόχρονα και το μοναδικό πλεονέκτημα του επαγγελματικού extension “.travel”.

H διάρθρωσή του περιλαμβάνει βασικές θεματικές ενότητες που προσκαλούν τον περιηγητή να «ανακαλύψει» και να «απολαύσει» την πόλη, συστήνουν την καλλιτεχνική και την πρακτική πλευρά της, προεκτείνουν το ενδιαφέρον «εκτός των τειχών» και δίνουν τη δυνατότητα για downloads, επικοινωνία και εγγραφή σε λίστα newsletter. Οι περισσότερες λειτουργίες του ιστότοπου θα ολοκληρωθούν μέσα στο Νοέμβριο, δημιουργώντας έναν πλήρη on line τουριστικό οδηγό για υψηλές απαιτήσεις.

Η αγγλική του έκδοση που αναπτύσσεται ταυτόχρονα, αναδεικνύει την πόλη και στο διεθνές κοινό. Με την καθιέρωση επιπλέον σε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, επιτυγχάνεται η αναγνωρισιμότητα της εικόνας του Thessaloniki Tourism Organisation στην παγκόσμια αγορά και της τουριστικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης.

Η δημιουργία του www.thessaloniki.travel έρχεται να συμπληρώσει τις μέχρι τώρα δράσεις του Οργανισμού που αφορούν συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, παραγωγή ενημερωτικού υλικού, ανάπτυξη σχέσεων με διεθνή media και επαγγελματίες του κλάδου, σύνταξη μελετών και προτάσεων και εκπόνηση προγραμμάτων διαφημιστικής προβολής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top