Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέο κρουαζιερόπλοιο Carnival Spirit της Carnival

Νέο κρουαζιερόπλοιο Carnival Spirit της Carnival

Την παραλαβή από τα ναυπηγεία της Φινλανδίας στις 29 Απριλίου του 2001, του νέου, υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου Carnival Spirit, ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρία κρουαζιέρων Carnival. Το 86,000 τόνων χωρητικότητας και μήκους […]

Την παραλαβή από τα ναυπηγεία της Φινλανδίας στις 29 Απριλίου του 2001, του νέου, υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου<...> Carnival Spirit, ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρία κρουαζιέρων Carnival<.>.

Το 86,000 τόνων χωρητικότητας και μήκους 963 ποδιών κρουαζιερόπλοιο, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 2.124 επιβάτες. Διαθέτει πολλά θεματικά μπαρ και σαλόνια, παρεκκλήσι για γάμους, συνεδριακό κέντρο, γυμναστήριο και spa. Ακόμη είναι το πρώτο από τα πλοία της Carnival, του οποίου το 80% των καμπίνων έχει ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα. Επίσης διαθέτει δύο διώροφα εστιατόρια καθώς και εστιατόριο στην πισίνα, όπου προσφέρεται φαγητό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο, που είναι το 16o μέλος του στόλου της Carnival, εγκαινιάζει μία νέα κατηγορία πλοίων με την ονομασία Spirit Class.
Ο πρόεδρος της Carnival, κ. Bob Dickinson τόνισε ότι: "το Carnival Spirit είναι η εξέλιξη της Carnival. Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των προηγούμενων σειρών μας και παρέχοντας ελκυστικούς νέους προορισμούς, υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους ταξιδέψουν μαζί του".

Το Carnival Spirit, θα αρχίσει με κρουαζιέρες στο Κανάλι του Παναμά, στην Αλάσκα, στην Καραϊβική και στη Χαβάη.

Η εταιρία έχει υπό παραγγελία τρία ακόμα κρουαζιερόπλοια "Spirit Class" αλλά και τρία της σειράς "Conquest Class" τα οποία προβλέπεται να παραληφθούν σταδιακά μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σημειώνεται ότι τα πλοία της Carnival εφαρμόζουν συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον, με νέες βενζινοκίνητες μηχανές και με νέα συστήματα ανακύκλωσης των αποβλήτων.

Το 2001 ο στόλος της Carnival προβλέπεται να φιλοξενήσει περισσότερα από 300.000 παιδιά. Η Carnival φημίζεται για την ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρει στα παιδιά, με παιγνίδια, αγώνες, χειροτεχνία, ειδικά γήπεδα, εργαστήρια υπολογιστών και ορειβασία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέο κρουαζιερόπλοιο Carnival Spirit της Carnival

Νέο κρουαζιερόπλοιο Carnival Spirit της Carnival

Η εταιρία κρουαζιέρων Carnival, την οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει ο Όμιλος Amphitrion, ανακοίνωσε πρόσφατα την ημερομηνία παραλαβής του νέου υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου Carnival Spirit, από τα ναυπηγεία της Φινλανδίας, η οποία […]

Η εταιρία κρουαζιέρων Carnival<.>, την οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει ο Όμιλος Amphitrion, ανακοίνωσε<...> πρόσφατα την ημερομηνία παραλαβής του νέου υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου Carnival Spirit, από τα ναυπηγεία της Φινλανδίας, η οποία τοποθετείται στις 29 Απριλίου του 2001.

Το κρουαζιερόπλοιο έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 2.124 επιβατών και χωρητικότητα 86.000 τόνων. Το νέο κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινήσει μία νέα κατηγορία που θα ονομαστεί Spirit Class και θα είναι το 16ο μέλος του στόλου της Carnival.

Το 963 ποδιών Carnival Spirit θα διαθέσει πολλά θεματικά μπαρ και σαλόνια, παρεκκλήσι για γάμους, συνεδριακό κέντρο, γυμναστήριο και spa. Ακόμη, θα είναι το πρώτο από τα πλοία της Carnival με 80% των καμπίνων με ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα. Επίσης, θα διαθέτει δύο διώροφα εστιατόρια καθώς και εστιατόριο στην πισίνα, όπου προσφέρεται φαγητό καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.

Το Carnival Spirit, θα ξεκινήσει κρουαζιέρες στο Κανάλι του Παναμά, στην Αλάσκα, την Καραϊβική και τη Χαβάη.

Τα πλοία της Carnival εφαρμόζουν συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον, με νέες βενζινοκίνητες μηχανές και με νέα συστήματα ανακύκλωσης των αποβλήτων.

Τα πλοία της Carnival προβλέπεται να φιλοξενήσουν 300.000 παιδιά το 2001. Η Carnival φημίζεται για την ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρει στα παιδιά με παιγνίδια, αγώνες, χειροτεχνία, γήπεδα ειδικά για παιδιά, εργαστήρια υπολογιστών και ορειβασία.

Η Carnival έχει υπό παραγγελία τρία ακόμη κρουαζιερόπλοια "Spirit Class" αλλά και τρία της σειράς "Conquest Class" τα οποία προβλέπεται να παραληφθούν σταδιακά μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο πρόεδρος της Carnival, κ. Bob Dickinson, δήλωσε: "Το Carnival Spirit είναι η εξέλιξη της Carnival. Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των προηγούμενων σειρών μας και παρέχοντας ελκυστικούς νέους προορισμούς, υποσχόμαστε μία αξέχαστη εμπειρία σε όσους ταξιδέψουν μαζί του".

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024