Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπισκέψεις αντιπροσωπειών του ΥΠΤΑΝ σε Δαμασκό και Αμμάν
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Επισκέψεις αντιπροσωπειών του ΥΠΤΑΝ σε Δαμασκό και Αμμάν

Στα πλαίσια των δράσεων Αναπτυξιακής Βοήθειας της χώρας μας σε αναπτυσσόμενες χώρες (D.A.C. – Ο.Ο.Σ.Α.), αντιπροσωπείες του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης επισκέφτηκαν πρόσφατα τη Δαμασκό της Συρίας, αλλά καιτο Αμμάν της […]

Στα πλαίσια των δράσεων Αναπτυξιακής Βοήθειας της χώρας μας σε αναπτυσσόμενες χώρες (D.A.C. – Ο.Ο.Σ.Α.), αντιπροσωπείες του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης επισκέφτηκαν πρόσφατα τη Δαμασκό της Συρίας, αλλά και<...>το Αμμάν της Ιορδανίας, προκειμένου να προετοιμάσουν τις δράσεις τους για την υλοποίηση του προγράμματος παροχής τεχνογνωσίας.

Μάλιστα, στο Αμμάν, όπου βρέθηκε ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από την κα Μάρω Τάσσιου, στέλεχος του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και τον κ. Σπύρο Γασπαρινάτο, Υπεύθυνο του Γραφείου Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.), προγραμματίζεται για τον τρέχοντα μήνα Σεμινάριο επιμόρφωσης Ιορδανών σπουδαστών και στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας.

Από την άλλη, στην Δαμασκό μετέβη αντιπροσωπεία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με επικεφαλής την Γενική Διευθύντρια Τουριστικής Προβολής κα Βιτάλη Εσθήρ, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ), κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης και η κα Μαρία Οικονόμου, στέλεχος της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων του ΥΠΤΑΝ.

Η ελληνική αποστολή συναντήθηκε με τον Σύριο Υπουργό Τουρισμού και με επικεφαλής των Διευθύνσεων του Υπουργείου Τουρισμού της χώρας και ενημέρωσε τους Σύριους ομολόγους σε θέματα τουριστικής πολιτικής, επενδύσεων, τουριστικής προβολής και εκπαίδευσης, ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η σημασία της συνεργασίας των δύο χωρών στον Τουριστικό τομέα, ιδιαίτερα σε θέματα παροχής τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης, υπενθυμίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν τους δύο λαούς και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχισθεί.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024