Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δυναμική συμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρώμης στην έκθεση BTC

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 November 2007, 00:00

Το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρώμη συμμετείχε μαζί με 17 συνεκθέτες με ενιαίο περίπτερο 96 τ.μ. (H.A.P.C.O., CVB της Θεσσαλονίκης, AQUILA HOTELS & RESORTS, CAPSIS HOTELS & RESORTS, CLUB HOTEL<...>

CASINO LOUTRAKI, EUROSTAR/TRAVEL PLAN, GRECOTEL- CLASSICAL HOTELS ,HELIOS HOTELS & RESORTS, LA GRECA DMC, MARIS HOTELS, PARK HOTEL ATHENS, RODOS PALACE RESORT & CONVENTION CENTER,SBOKOS S.A. DMC, TRAVEL IDENTITY,ZITA CONGRESS & TRAVEL S.A., M HOTELS, AMPHITRION HOLIDAYS S.A.) στην 23η Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού BTC, που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 9 Νοεμβρίου στο νέο εκθεσιακό χώρο της Ρώμης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της έκθεσης, μεγάλος αριθμός Buyers επισκέφθηκαν το ελληνικό περίπτερο όπου και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση συνεδρίων και incentive στην Ελλάδα. Η στρατηγική θέση που κατείχε στο σύνολό του το ελληνικό stand, και η παρουσία της H.A.P.C.O, του CVB της Θεσσαλονίκης και των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών πρακτόρων, ενίσχυσαν την εικόνα της Ελλάδος στην συγκεκριμένη αγορά.

Παράλληλα το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρώμης διοργάνωσε δείπνο εργασίας με την συμμετοχή Ελλήνων και Ιταλών επαγγελματιών του χώρου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του S.I.T.E (SOCIETY OF INCENTIVE & TRAVEL EXECUTIVES) της Ιταλίας και Μέλος της Μ.Ρ.Ι. (MEETING PROFESSIONALS INTERNATIONAL), κ. Rodolfo Musco.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top