Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Καλή παρέα και καλά βιβλία προτιμούν οι Βρετανοί ταξιδιώτες

Δώρα Σγάρτσου - 14 Νοέμβριος 2007, 00:00

Έρευνα για τα αγαπημένα αντικείμενα στα ταξίδια πραγματοποιήσε το Cheapflights.co.uk, θέτοντας στους Βρετανούς το ερώτημα “ποιό είναι το σημαντικότερο αντικείμενο για τα ταξίδια σας;”. Το 33% των ερωτηθέντων<...>

απάντησαν πως δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν χωρίς τον σύντροφο τους, αφού προτιμούν να βρίσκουν ένα οικείο πρόσωπο δίπλα τους, όταν ξυπνούν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο εξωτερικό.

Το 27% των ερωτηθέντων απάντησε ότι στα ταξίδια του παίρνει μαζί ένα καλό βιβλίο, ενώ στη τρίτη θέση των επιλογών βρέθηκαν τα προφυλακτικά, αφού το 18% των Βρετανών θέλει να νιώθει σιγουριά για την περίπτωση που προκύψει κάτι στον ερωτικό τομέα.

Στη συνέχεια, ακολουθούν με μικρότερα ποσοστά αντικείμενα, όπως κουτί καθαριότητας (10%), iPods (8%) και υπνωτικά χάπια (4%), που συμπληρώνουν τις λίστες των Βρετανών, όταν ετοιμάζουν βαλίτσες για ένα ταξίδι.

“Σε μια εποχή, που η τεχνολογία κατέχει τον πρώτο λόγο στην καθημερινή ζωή μας, είναι καλό να βλέπουμε τα iPods να παραχωρούν τη θέση τους στο ρομάντσο, αλλά και τα καλά βιβλία, όταν οι Βρετανοί ταξιδεύουν στο εξωτερικό” σχολίασε σχετικά η Γενική Διευθύντρια του Cheapflights.co.uk, κα Francesca Ecsery.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top