Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ζωντανή μετάδοση των εγκαινίων της έκθεσης FITUR στο Internet

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Ιανουάριος 2001, 00:00

Ζωντανά θα μεταδοθεί από το Internet η τελετή εγκαινίων της έκθεσης FITUR<.>, που θα πραγματοποιηθεί<...> την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση Directivosnet.com

. Η ζωντανή μετάδοση θα κρατήσει μέχρι και το τέλος της έκθεσης στις 4 Φεβρουαρίου. Σε ζωντανή μετάδοση από το Internet θα μεταδοθούν όλες οι δραστηριότητες της FITUR, όπως πχ. το FITUR KNOW HOW.

Η ζωντανή μετάδοση σχετίζεται άμεσα με το ότι οι διοργανωτές θεωρούν το Internet ένα από τα πιο σημαντικά παγκόσμια μέσα που υπάρχουν και γι΄ αυτό και στην έκθεση θα δοθεί κύρια έμφαση σ΄ αυτό. Επίσης, στην έκθεση θα γίνουν πολλές τεχνικές συνεδριάσεις και θα διοργανωθούν και πολλά σεμινάρια από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού. Οι συνεδριάσεις που θα γίνουν στην αίθουσα Spanish Tourism Technology Room, θα διευκολύνουν τους επαγγελματίες να αναλύσουν και να εμβαθύνουν στις σύγχρονες τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας.

Η FITUR προσφέρει στους πελάτες της μια νέα υπηρεσία που βασίζεται στις νέες τεχνολογίες. Τους δίνει την δυνατότητα να κάνουν όλες τις διαδικασίες εγγραφής μέσω της ιστοσελίδας της έκθεσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top