Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑπτόητοι οι Βρετανοί σε θέματα τρομοκρατίας
World Travel Market

Απτόητοι οι Βρετανοί σε θέματα τρομοκρατίας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2007: Έρευνα για την ταξιδιωτική συμπεριφορά Γιαπωνέζων, Γερμανών, Αμερικάνων και Βρετανών, που πραγματοποίησε το Tourism Intelligence International, σχετικά με θέματα τρομοκρατίας, κατέδειξε πως οι Βρετανοί […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2007: Έρευνα για την ταξιδιωτική συμπεριφορά Γιαπωνέζων, Γερμανών, Αμερικάνων και Βρετανών, που πραγματοποίησε το Tourism Intelligence International, σχετικά με θέματα τρομοκρατίας, κατέδειξε πως οι Βρετανοί δεν πτοούνται<...>από τις οποιεσδήποτε συνθήκες και είναι πάντα έτοιμοι να ετοιμάσουν βαλίτσες και να αφήσουν τη χώρα τους για διακοπές.

Οι Βρετανοί είναι οι πιο σκληροί και με την μεγαλύτερη αντοχή σε θέματα τρομοκρατίας ταξιδιώτες στον κόσμο ανέφερε χαρακτηριστικά η Γενική Διευθύντρια του Tourism Intelligence International, Dr. Auliana Poon, στο πλαίσιο της έκθεσης World Travel Market.

Και εξήγησε: “Κάναμε μια έρευνα για το πως αντιδρούν οι Γιαπωνέζοι, οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι και οι Βρετανοί στην τρομοκρατία και ειδικότερα για τις επιπτώσεις στον τουρισμό, έπειτα από την έναρξη του πολέμου στον Κόλπο. Έξι μήνες πριν αρχίσει ο πόλεμος οι Γιαπωνέζοι και οι Αμερικάνοι είχαν σταματήσει τα ταξίδια, ενώ οι Γερμανοί πέντε μήνες πριν και οι δε Βρετανοί τρεις μήνες πριν. Μετά τη λήξη του πολέμου, οι Βρετανοί άρχισαν και πάλι τα ταξίδια τους έπειτα από οκτώ μήνες, οι Γερμανοί έπειτα από 11 μήνες και οι Αμερικάνοι έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια”.

“Βάσει αυτών των στοιχείων είναι απόλυτα ασφαλές να ποντάρει κανείς στην βρετανική αγορά, αφού αποτελεί κλειδί για την πρόβλεψη της ταξιδιωτικής συμπεριφοράς του υπόλοιπου κόσμου σε ανάλογες περιπτώσεις” κατέληξε η Dr. Poon. Εξάλλου πρόσθεσε πρόκειται για μια τεράσια αγορά: Μέχρι το 2010 ο πληθυσμός της Βρετανίας υπολογίζεται να αγγίξει τα 75 εκατ., ενώ σήμερα η βρετανική τουριστική αγορά κατέχει την τρίτη θέση στον κόσμο, τη δεύτερη στη χρονομίσθωση και τη δεύτερη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη στην κρουαζιέρα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024