Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΧΕΝΙΑ: 32η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Ιανουάριος 2001, 00:00

Από τις 26 έως και τις 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 32η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας xenia<.>, στον<...>

ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο του Ο.Λ.Π.

Η έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης, Εμπορικής Ναυτιλίας, και του Ε.Ο.Τ., θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 12:00.

Στα 23.000 τμ που θα καλύψει φέτος η xenia και σε περισσότερα από 220 περίπτερα θα παρουσιαστούν εκθέματα περίπου 3.500 επιχειρήσεων - εταιριών καλύπτοντας όλο το φάσμα του εξοπλισμού, της λειτουργίας και της οργάνωσης των τουριστικών μονάδων, σε έξι αυτοδύναμα σαλόνια εκθεμάτων.

Συμβαδίζοντας με τα διεθνή πρότυπα η 32η xenia άλλαξε το ωράριο λειτουργίας της και οι νέες ώρες είναι: Παρασκευή και Δευτέρα 12:00-20:00 ενώ το Σαββατοκύριακο 10:00-20:00.

Όπως πάντα η έκθεση θα λειτουργήσει με το σύστημα των ειδικών προσκλήσεων και των μαγνητικών καρτών προσφέροντας στους επισκέπτες διευκολύνσεις και παροχές για την εξυπηρέτηση τους.

Για πρώτη φορά εκτός της μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας στην Ελλάδα και το εξωτερικό πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικές συνεργασίες με επιχειρηματικούς φορείς της Κύπρου για την προβολή της έκθεσης και με πρακτορεία για την οργανωμένη προσέλευση επισκεπτών.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων φέτος θα πραγματοποιηθεί διήμερο συνέδριο την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στον Ο.Λ.Π., με θέμα: “Οι προοπτικές της Ελληνικής Ακτοπλοΐας Αύριο”. Η πρωτοβουλία της οργάνωσης ανήκει στην xenia Εκθεσιακές Εκδηλώσεις Α.Ε., με τη συνεργασία της Ηλιότοπος Α.Ε. Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και έχει την υποστήριξη του Ε.Ο.Τ. Την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Χρήστος Παπουτσής. Στόχος του συνεδρίου είναι να προσεγγισθούν όλες οι πτυχές αυτού του τόσο σημαντικού θέματος για την ελληνική ναυτιλία και την εθνική μας οικονομία.

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel η τελετή των καθιερωμένων `Τιμητικών Διακρίσεων xenia`.

Με ομόφωνη απόφαση της οργανωτικής επιτροπής της έκθεσης φέτος θα τιμηθούν:

  • Ο κ. Θεόδωρος Καρατζάς, διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, για την μακροχρόνια συμβολή του στην πρόοδο της εθνικής μας οικονομίας.
  • Η κα Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, πρέσβης της Ελλάδας για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
  • Ο κ. Σπύρος Κοκοτός, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και δημιουργός τουριστικών μονάδων υψηλού επιπέδου στην περιοχή Ελούντα Κρήτης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top