Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Thomson: Χρυσό βραβείο και φέτος στο Nana Beach

Δώρα Σγάρτσου - 23 November 2007, 00:00

Το τέλος της τουριστικής περιόδου 2007 βρίσκει για άλλη μια φορά το ξενοδοχείο Nana Beach, να βραβεύεται από τον τουριστικό οργανισμό Thomson, πιστοποιώντας την συστηματική δουλειά<...>

της διοίκησης της εταιρίας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. και της διεύθυνσης του ξενοδοχείου. 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο τουριστικός οργανισμός Thomson βράβευσε το Nana Beach με το χρυσό βραβείο “Gold Metal 2007 Best Summer Accommodation“. H διάκριση αυτή αφορά στις προσφερόμενες υπηρεσίες, τη φιλικότητα και το πλαίσιο των δραστηριοτήτων, αναφορικά με την λειτουργία του ξενοδοχείου, όπως την βαθμολόγησαν οι πελάτες που επισκέφθηκαν το Nana Beach.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο (Tower of London) και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρίας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε η εντεταλμένη σύμβουλος κα. Μαρίτα Καράτζη.

Το Nana Beach All Inclusive Resort είναι πιστοποιημένο με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000, με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 και με το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων HACCP ΕΛΟΤ 1416. 

Η πολιτική της εταιρίας για την αναβάθμιση του ξενοδοχείου πραγματοποιείται με την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων για τη δημιουργία νέων προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως είναι η κατασκευή Spa, καθώς επίσης και η πλήρη ανακαίνιση των δωματίων.
Οι συνολικές επενδύσεις για τα έτη 2006 ανήλθαν στο ποσό των 4.000.000 ευρώ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top