Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ανανέωση συνεργασίας της Cyprus Airways με τη Swissport Hellas

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Νοέμβριος 2007, 00:00

Την ανανέωση της συνεργασίας της, με την Swissport Hellas, υπό το καθεστώς μακροχρόνιας συμβασης, ανακοίνωσε μέσα στο Νοέμβριο η διεθνώς αναγνωρισμένη αεροπορική εταιρία Cyprus Airways. Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαιτέρως<...>

σημαντική για την Swissport στην Ελλάδα, η οποία, έπειτα από 7 έτη παρουσίας στα πέντε απελεθερωμένα αεροδρόμια της χώρας, μετρά περισσότερους από 60 πελάτες (αεροπορικές εταιρίες). Η ανανέωση του συμβολαίου, που αφορά στην παροχή επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και εμπορευμάτων από την Swissport Hellas, αποτελεί την ενδεικτικότερη ψήφο εμπιστοσύνης στην εταιρία, για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες, που απολαμβάνουν οι πελάτες (αεροπορικές εταιρίες), καθώς και οι επιβάτες της που επιλέγουν να ταξιδεύουν με την Cyprus Airways.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο με την Cyprus Airways προβλέπει τη παροχή υπηρεσιών στα 5 μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδας (Αθηνών, Θεσσαλονικής, Ηρακλείου, Ρόδου και Κέρκυρας), όπου η Swissport Hellas έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου εκτελεί 5 και 2 καθημερινές πτήσεις για Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, καθώς και αριθμό εβδομαδιαίων για Ρόδο και Ηράκλειο. Συνολικά, με στόλο που αποτελείται από αεροσκάφη τύπου A319, A320 και A330 αεροσκάφη, εξυπηρετεί 31 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τις χώρες του Κόλπου.

Η Swissport Hellas, με έντονη παρουσία στην Ελλάδα, αποτελεί τη σταθερή επιλογή των περισσότερων και πιο φημισμένων αεροπορικών εταιριών, όπως είναι οι British Airways, Brussels Airlines, Continental Airlines, Cyprus Airways, Delta Airlines, Emirates, KLM, LTU, Qatar Airways, Royal Jordanian, Thai International και πολλές άλλες.

Με δεδομένη την αύξηση της επιβατικής κίνησης και του αριθμού των πτήσεων κατά το πρώτο μισό του τρέχοντος έτους, η Swissport Hellas αναμένει να εξυπηρετήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2007, περισσότερες από 55.000 κινήσεις αεροσκαφών, αλλά και 5 εκατ. επιβάτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top