Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠιλοτικό πρόγραμμα μεταμεσονύχτιας λειτουργίας ΗΣΑΠ και Μετρό
Νέα μέτρα για τις αστικές συγκοινωνίες

Πιλοτικό πρόγραμμα μεταμεσονύχτιας λειτουργίας ΗΣΑΠ και Μετρό

Νέα μέτρα για την βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η […]

Νέα μέτρα για την βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η πιλοτική<...>εφαρμογή προγράμματος για τη μεταμεσονύχτια λειτουργία του Μετρό και του ΗΣΑΠ τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα πολιτών της Αθήνας, αλλά και των τοπικών φορέων, η εγκατάσταση κλιματιστικών στους νέους συρμούς του Μετρό, η δημιουργία νέων λεωφορειολωρίδων, αλλά και η λειτουργία συστήματος τηλεματικής για τη διαχείριση κυκλοφορίας των λεωφορείων της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε την επέκταση του ΗΣΑΠ μέχρι τον `Αγιο Στέφανο, του τραμ στον Πειραιά, του Προαστιακού στο Ξυλόκαστρο, αλλά και την εγκατάσταση αυτόματων μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων σε τρόλεϊ και λεωφορεία.

Με τη νέα χρόνια, πρόσθεσε ο κ. υπουργός, τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα εξοπλιστούν με ψηφιακές εφαρμογές πληροφόρησης του επιβάτη, ενώ η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα συγκοινωνιακά μέσα θα πιστοποιηθεί με ISO.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024