Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑποκλειστική συνεργασία easyCruise και youtravel.com
Μεγάλα τα οφέλη για τους ταξιδιώτες

Αποκλειστική συνεργασία easyCruise και youtravel.com

Αποκλειστική συνεργασία υπέγραψε η εταιρία online ξενοδοχειακών κρατήσεων youtravel.com με την easyCruise, προσφέροντας κρουαζιέρες με το πλοίο “easyCruise Life” μέσω του δικτύου συστημάτων και τουριστικών πρακτόρων, που διαθέτει σε Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και Σουηδία…

Αποκλειστική συνεργασία υπέγραψε η εταιρία online ξενοδοχειακών κρατήσεων youtravel.com με την easyCruise, προσφέροντας κρουαζιέρες με το πλοίο “easyCruise Life” μέσω του δικτύου συστημάτων και τουριστικών πρακτόρων, που διαθέτει<...>σε Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και Σουηδία. Με τη συνεργασία αυτή ανοίγει ο δρόμος για κρατήσεις με την easyCruise μέσω της ιστοσελίδας της youtravel.com.

Όπως δήλωσε ο CEO της youtravel.com, κ. John Kent: “Είμαι ικανοποιημένος με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας με την easyCruise.com και πιστεύω ότι θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα τόσο στις δύο πλευρές, αλλά και στους πράκτορες -πελάτες μας. Οι κρουαζιέρες είναι ένας από τους βασικούς άξονες της ανάπτυξης του τομέα των κρατήσεων τα επόμενα χρόνια. Η youtravel.com προσφέρει ήδη κρουαζιέρες στο Νείλο και τη Τουρκία, ενώ η συνεργασία μας με ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της κρουαζιέρας, όπως είναι η easyCruise, μας δίνει νέα προοπτική τώρα που μπαίνουμε στο δεύτερο χρόνο της λειτουργίας μας”.

Από τη μεριά του, ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου, CEO της easyCruise.com δήλωσε: “Πάντα έλεγα ότι η easyCruise.com είναι λίγο πολύ σαν πλωτό ξενοδοχείο, γι` αυτό και είμαι ικανοποιημένος για τη συνεργασία με την εξειδικευμένη στο χώρο των ξενοδοχειακών κρατήσεων youtravel.com. Μέσα από τη συνεργασία μας μπορούμε να προσφέρουμε κρουαζιέρες με το πλοίο που πρόσφατα προσθέσαμε στο στόλο μας ως μια εναλλακτική ενός 7ήμερου πακέτου διακοπών σε έναν και μόνο προορισμό. Πάνω απ` όλα όμως οι τουριστικοί πράκτορες μπορούν πλέον να κάνουν κρατήσεις στην easyCruise.com μέσω ενός συστήματος με το οποίο είναι εξοικειωμένοι”.

Το “easyCruise Life” θα ταξιδεύει από τον Απρίλιο του 2008 σε 6 ελληνικά νησιά, από τη Σύρο και τη Σάμο μέχρι την Κάλυμνο, την Κω, την Πάρο και τη Μύκονο παραμένοντας σε καθένα από αυτά για μια ολόκληρη μέρα. Το πρόγραμμα της easyCruise θα περιλαμβάνει και την Τουρκία, όπου για πρώτη φορά θα παραμένει για ένα 24ώρο στο Bodrum. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν αν θα ξεκινούν τη κρουαζιέρα τους από την Αθήνα το Σάββατο ή από το Bodrum τη Δευτέρα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024