Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο Mykonos Grace το βραβείο Hotel Design of the Year

Στο Mykonos Grace το βραβείο Hotel Design of the Year

Το ολοκαίνουριο Mykonos Grace Hotel τιμήθηκε με το βραβείο Hotel Design of the Year στο φετινό διαγωνισμό των European Hotel Design Awards, σε μία τελετή που έλαβε χώρα στο InterContinental […]

Το ολοκαίνουριο Mykonos Grace Hotel τιμήθηκε με το βραβείο Hotel Design of the Year στο φετινό διαγωνισμό των European Hotel Design Awards, σε μία τελετή που έλαβε χώρα στο InterContinental Park Lane Hotel<...>του Λονδίνου. Το boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στο δημοφιλές νησί της Μυκόνου άνοιξε τις πύλες του τον περασμένο Απρίλιο και ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ήταν υποψήφιο σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες:


  • Καλύτερου Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων (Αρχιτέκτονες: Διονύσης Ζαχαρίας και Αλεξάνδρα Στρατού)

  • Καλύτερης Εσωτερικής Διακόσμησης Υπνοδωματίων & Μπάνιων (Διακοσμητές εσωτερικών χώρων, Divercity)

  • Καλύτερου Μπαρ, Κλαμπ ή Lounge (Διακοσμητές εσωτερικών χώρων, Divercity)


Το Mykonos Grace, συναγωνίστηκε διεθνούς φήμης ξενοδοχεία και απέσπασε το πρώτο βραβείο Hotel Design of the Year, το οποίο αφορά σε ξενοδοχεία που δεν ανήκουν σε καθιερωμένη αλυσίδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το concept των Grace Hotels πρόκειται να επεκταθεί από το 2008 με την ανάπτυξη σημαντικών έργων όπως το Santorini Grace Hotel, το Paros Grace Hotel & Residences και το Kea Grace Hotel & Residences.

Σχολιάζοντας τη διάκριση του Mykonos Grace, ο κ. Matt Turner, μέλος της κριτικής επιτροπής, σημείωσε: “Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, πρόκειται για ένα κομψό, εκλεπτυσμένο και διακριτικό design. Η κριτική επιτροπή θεώρησε ότι ο εύστοχος συνδυασμός αρχιτεκτονικής παρέμβασης και εσωτερικού design κατάφερε να φέρει τον εξωτερικό χώρο “προς τα μέσα” με φυσικό φωτισμό, φωτογραφικά στοιχεία, χώρο και χρώμα. Με την επέκταση των εντυπωσιακών εξωτερικών χώρων, οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές δημιούργησαν ένα σύγχρονο ξενοδοχείο υψηλής ποιότητας. Η έξυπνη χρήση του χώρου στις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις, ειδικά στο μπαρ της πισίνας και το εστιατόριο, διακρίθηκε με την επιβράβευση της επιτροπής”.

Ο κ. Robin Hutson, Πρόεδρος των Soho House Hotels και μέλος της επιτροπής πρόσθεσε: “Αυτό που κάνει το Mykonos Grace ξεχωριστό είναι ότι εισάγει ένα νέο concept boutique ξενοδοχείων στη Μεσόγειο. Η έμφαση στο design και η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια σε όλο το ξενοδοχείο αποτελεί τον ορισμό της απόλυτης εμπειρίας για τον πελάτη”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024