Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ξεκινάει το μεθυστικό ταξίδι των Αττικών Οίνων

Δώρα Σγάρτσου - 28 November 2007, 00:00

Για μια ακόμη χρονιά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με την Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝ.Ο.Α.Α) και τους ανεξάρτητους οινοπαραγωγούς Ανατολικής Αττικής, διοργανώνει<...>

σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων σε όσους αγαπούν το καλό κρασί και στα κρασιά της νέας σοδειάς του 2007.

Το μεθυστικό ταξίδι των Αττικών Οίνων θα κάνει την πρώτη στάση του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό του Συντάγματος για την κεντρική εκδήλωση υπό τον γενικό τίτλο «εκδηλώσεις των κρασιών της νέας σοδειάς» σήμερα, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου (ώρες 11.00-15.00).

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατ. Αττικής έχει καθιερώσει εδώ και πέντε χρόνια, μετά από πρωτοβουλία τού Νομάρχη κ. Λεωνίδα Κουρή, αυτή την εκδήλωση με σκοπό την ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών των κρασιών της Ανατολικής Αττικής, καθώς και την προβολή, προς τις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού, των προϊόντων του αττικού αμπελώνα, του μεγαλύτερου στην Ελλάδα.

Επιπρόσθετα για φέτος έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω

εκδηλώσεις:

  • Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής και οι οινοπαραγωγοί της περιοχής θα συμμετάσχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην γιορτή της οδού Χάρητος στο Κολωνάκι όπου οι περαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αττικά κρασιά σε όλη τους την ποικιλία στα κατάλληλα διαμορφωμένα περίπτερα.
  • Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα κρασιά της νέας σοδειάς στο Κέντρο Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (Λεονταρίου 108, Κάντζα), που δημιουργήθηκε στις παλαιές αποθήκες του εργοστασίου “Καμπά” από την Νομαρχία Ανατολικής Αττικής και τον Δήμο Παλλήνης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top