Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στο “European MidCap Event” η Autohellas

Δώρα Σγάρτσου - 30 November 2007, 00:00

Mέρος στο “European MidCap Event”, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-6 Δεκεμβρίου 2007 στο Λονδίνο, θα λάβει η Autohellas ΑΤΕΕ. Την εταιρία θα εκπροσωπήσει ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος<...>

της Autohellas και η κα Λίζα Πελεκάνου, διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών.

Η Autohellas δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων για περισσότερα από 35 χρόνια και είναι ο δικαιοδόχος (franchisee) του σήματος της “Hertz”, για την Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο με δραστηριότητες τόσο στις βραχυχρόνιες ενοικιάσεις (Rent-a-Car) όσο και στις μακροχρόνιες ενοικιάσεις & διαχείριση στόλου (fleet management). Από το 2007 η Autohellas δραστηριοποιείται στον κλάδο του fleet management και στην Ρουμανία μέσω θυγατρικής που δημιουργήθηκε για το λόγο αυτό και έχει την άδεια χρήσης του ονόματος Hertz.

Η Autohellas, όντας η μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου στην Ελλάδα, διαχειρίζεται περισσότερα από 28,000 αυτοκίνητα μέσα από ένα δίκτυο 110 σημείων εξυπηρέτησης. Στην Βουλγαρία, η θυγατρική της Autohellas δραστηριοποιείται πέραν του κλάδου της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαχείρισης στόλου και με την εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων, καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα των αυτοκινήτων SEAT.

To 2006 η Autohellas είχε ενοποιημένο κύκλο εργασιών 117 εκατ. ευρώ, με EBITDA 69 εκατ. ευρώ και κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας 18 εκατ. ευρώ. Πρόσφατα η εταιρία δημοσίευσε τα αποτελέσματα εννιαμήνου παρουσιάζοντας αύξηση 9% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών, ενώ τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας ανήλθαν στα 14,7εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 8% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top