Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚαι στα ιαπωνικά το ευρωπαϊκό τουριστικό portal visiteurope.com

Και στα ιαπωνικά το ευρωπαϊκό τουριστικό portal visiteurope.com

Ενάμισι χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση του ευρωπαϊκού τουριστικού portal `visiteurope.com`, στα πλαίσια του Συνεδρίου Ευρωπαίων Υπουργών Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη στις 21 Μαρτίου 2006, και έπειτα από την […]

Ενάμισι χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση του ευρωπαϊκού τουριστικού portal `visiteurope.com`, στα πλαίσια του Συνεδρίου Ευρωπαίων Υπουργών Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη στις 21 Μαρτίου 2006, και έπειτα από την επιτυχημένη<...>παρουσίαση του στις αμερικάνικες αγορές (ΗΠΑ, Καναδά και Λατινική Αμερική) η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων (European Travel Commission – ETC) στράφηκε στην αγορά της Ιαπωνίας, ο πληθυσμός της οποίας είναι περισσότερο από 70% συνδεδεμένος online.

“Τρεις στους τέσσερεις Γιαπωνέζους ταξιδιώτες, όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη, επισκέπτονται περισσότερες από μια χώρες. Για αυτούς το portal `visiteurope.com` παρουσιάζεται εξαιρερικά χρήσιμο, αφού σε αυτό μπορούν να βρουν σημαντικές πληροφορίες για την κάθε χώρα της Ε.Ε.” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Executive Director της ETC, κ. Robert Franklin.

“Η Ευρώπη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός στις επιλογές των Γιαπωνέζων τουριστών και για αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως στην παρουσίαση της ιαπωνικής έκδοσης του `visiteurope.com` στο Τόκυο, έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 260 δημοσιογράφοι, αντιπρόσωποι των Εθνικών Γραφείων Τουρισμού, αλλά και επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε να διασφαλίσουμε πως σε κάθε Γιαπωνέζο επισκέπτη του portal προσφέρονται οι καλύτερες υπηρεσίες για την επιλογή του επόμενου ταξιδιού του” δήλωσε η Chairman της ETC στην Ιαπωνία, κα Σοφία Παναγιωτάκη.

“Πέρα από ένα απλό portal το `visiteurope.com` παρέχει απευθείας πρόσβαση σε όλα τα websites των Εθνικών Γραφείων Τουρισμού, αλλά και πλήθος πληροφοριών, όχι μόνο για ταξίδια σε κάποιο ευρωπαϊκό προορισμό, αλλά και για θεματικά ταξίδια στην Ευρώπη, που επικεντρώνονται στην ιστορία, στη ψυχαγωγία, στον πολιτισμό, στην μουσική, στη φύση, τα ψώνια, κ.α.” συμπλήρωσε η Online Marketing Manager του `visiteurope.com`, κα Karine Bruere.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024