Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΔιεθνές συνέδριο για την τουριστική κατοικία στην Κρήτη
Tourism & Property

Διεθνές συνέδριο για την τουριστική κατοικία στην Κρήτη

Οι εξελίξεις στους τομείς του τουρισμού, του τουριστικού real estate, του αγροτουρισμού, της γαστρονομίας, της χρήσης και αξιοποίησης εναλλακτικών μορφών ενέργειας θα βρεθούν στο επίκεντρο του διεθνούς συνεδρίου«Tourism & Property […]

Οι εξελίξεις στους τομείς του τουρισμού, του τουριστικού real estate, του αγροτουρισμού, της γαστρονομίας, της χρήσης και αξιοποίησης εναλλακτικών μορφών ενέργειας θα βρεθούν στο επίκεντρο του διεθνούς συνεδρίου<...>«Tourism & Property in Crete» που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis στις 7 Δεκεμβρίου 2007. Οι εισηγητές της ημερίδας, επιμερίζονται σε Έλληνες και ξένους με εξειδίκευση στα εν λόγω θέματα, οι οποίοι πρόκειται να αναλύσουν την υπάρχουσα κατάσταση προτείνοντας λύσεις στα καίρια ζητήματα τα οποία απασχολούν τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Μεγαλονήσου.

Το συνέδριο περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες. Στην πρώτη, εκπρόσωποι όλων των κρατικών φορέων του ελληνικού τουρισμού, του ΥΠΕΧΩΔΕ, πρόεδροι ενώσεων και επιτελικά στελέχη επιχειρήσεων, με τη γνώση και την εμπειρία τους, θα μιλήσουν για το νέο προϊόν της τουριστικής κατοικίας. Παράλληλα, θα υπάρξει ανάλυση στον τομέα των πωλήσεων του νέου προϊόντος από τον διευθύνοντα σύμβουλο μιας εκ των κορυφαίων στον κόσμο εταιριών πώλησης τουριστικής κατοικίας, της Premier Resorts, κ. Russell Bragg.

Στη δεύτερη θεματική ενότητα, καταξιωμένοι Κρητικοί επιχειρηματίες επικεφαλείς μεγάλων και διεθνούς εμβέλειας εταιριών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, κτηματομεσιτικών ενώσεων και επιχειρήσεων που ξεκινούν δυναμικά τη δράση τους στον τομέα του τουριστικού real estate, θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις στα ξενοδοχεία, ενώ θα αναφερθούν διεξοδικά στις μελλοντικές επενδύσεις στον τομέα του real estate στο νησί.

Στην τρίτη ενότητα του συνεδρίου, επιχειρηματίες, επιτελικά στελέχη εταιριών που πρωτοστάτησαν στον τομέα δράσης τους, πανεπιστημιακοί και οι επικεφαλείς των αντίστοιχων φορέων θα μιλήσουν για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού στη Κρήτη και τον συνδυασμό του με τη γνωστή σε όλη την υφήλιο κρητική γαστρονομία και διατροφή. Επιπλέον, οι ειδικοί επί του θέματος θα αναλύσουν άγνωστες πτυχές της χρήσης και αξιοποίησης εναλλακτικών μορφών ενέργειας στα ξενοδοχειακά – τουριστικά καταλύματα.

Μεταξύ των ομιλητών στο «Tourism & Property in Crete» θα είναι ο γενικός γραμματέας περιβάλλοντος και χωροταξίας του ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Ευάγγελος Μπαλτάς, η πρόεδρος κτηματομεσιτικών Ανατολικής Κρήτης και πρώτη αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεσιτών κυρία `Αρτεμις Μαυράκη, ο διευθύνων σύμβουλος της Iberostar Hellas κ. Μανώλης Κριτσωτάκης, o διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Homes κ. Νίκος Σκαράκης, o διευθύνων σύμβουλος της Κατασκευαστική Ρεθύμνου ΑΕ κ. Νίκος Σαραντινός, η πρόεδρος του συλλόγου μεσιτών νομού Χανίων κα Λουκία Καλλιγιάννη, ο πρόεδρος της ΒΑΜΟΣ Α.Ε. κ. Νίκος Φραντζεσκάκης, ο πρόεδρος της εταιρίας Ελληνική Ακαδημία Γεύσης κ. Αντώνης Παναγιωτόπουλος κ.ά.

Το διεθνές συνέδριο «Tourism & Property in Crete» τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ε.Ο.Τ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024