Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςLouis Hellenic Cruises: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί της Οργάνωσης «Αρχιπέλαγος»

Louis Hellenic Cruises: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί της Οργάνωσης «Αρχιπέλαγος»

Σύμφωνα με τη μελέτη που εκπονήθηκε από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε (Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών) το Νοέμβριο, βάσει δειγματοληψιών που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του ναυαγίου του Sea Diamond και ευρύτεραστην περιοχή της […]

Σύμφωνα με τη μελέτη που εκπονήθηκε από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε (Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών) το Νοέμβριο, βάσει δειγματοληψιών που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του ναυαγίου του Sea Diamond και ευρύτερα<...>στην περιοχή της Σαντορίνης, πιστοποιήθηκε, όπως επεσήμανε η Louis Hellenic Cruises, ότι δεν υφίσταται καμία περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Το συγκεκριμένο πόρισμα, καθώς και αυτό που είχε εκπονηθεί από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο ότι οι προσπάθειες και η άμεση κινητοποίηση της Louis Hellenic Cruises και της πλοιοκτήτριας εταιρίας για την αντιμετώπιση τυχόν περιβαλλοντικών επιπτώσεων στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Ενόψει αυτών και με γνώμονα την ορθή πληροφόρηση της κοινής γνώμης, η Louis Hellenic Cruises τονίζει για μία ακόμη φορά ότι είναι τελείως αβάσιμοι οι ισχυρισμοί της Οργάνωσης «Αρχιπέλαγος» περί περιβαλλοντικών κινδύνων, που τάχα προκύπτουν από τα υλικά κατασκευής του Sea Diamond. Το γεγονός αυτό πιστοποιείται, άλλωστε, πέραν του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και από τη διαπίστωση των τοπικών φορέων της Σαντορίνης περί της άψογης κατάστασης των ακτών, καθώς και από την (έγγραφη) βεβαίωση των κατασκευαστών του πλοίου ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί αμίαντος, τόσο κατά τη ναυπήγηση, όσο και κατά τη μετασκευή του.

Με αυτά τα δεδομένα, η πλοιοκτήτρια εταιρία και η Louis Hellenic Cruises επέδωσαν εξώδικη διαμαρτυρία προς την Οργάνωση «Αρχιπέλαγος», ζητώντας της να προβεί αμέσως στην αποκατάσταση της αλήθειας και να θέσει τέλος στην παραπληροφόρηση και τη διασπορά ατεκμηρίωτων και αβάσιμων στοιχείων, που το μόνο που κάνουν είναι να ζημιώνουν τόσο το κύρος και την αξιοπιστία των εταιριών, όσο και τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024