Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΥπογραφή συνεργασίας Swissport Hellas με Air China

Υπογραφή συνεργασίας Swissport Hellas με Air China

Τη συνεργασία της, με τη αεροπορική εταιρεία της Κίνας, Air China, υπό το καθεστώς μακροχρόνιας σύμβασης, ανακοίνωσε η Swissport Hellas. Το συμβόλαιο μεταξύ των δύο εταιρειών αφορά στην παροχή υπηρεσιών […]

Τη συνεργασία της, με τη αεροπορική εταιρεία της Κίνας, Air China, υπό το καθεστώς μακροχρόνιας σύμβασης, ανακοίνωσε η Swissport Hellas. Το συμβόλαιο μεταξύ των δύο εταιρειών αφορά στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εμπορευμάτων και<...> ταχυδρομείου από την Swissport Hellas.

Από την 29η Νοεμβρίου, η κινέζικη αεροπορική εταιρεία εκτελεί δύο (2) εβδομαδιαίες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα – Πεκίνο, μέσω Ντουμπάι, φιλοδοξώντας να αποτελέσει μία γέφυρα σύνδεσης και ενδυνάμωσης των σχέσεων της Ελλάδας με την Κίνα. Πρόκειται για την πρώτη απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών, που καλωσορίζει η Αθήνα και ο Διεθνής Αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος» το 2007.

Όπως δήλωσε ο κ. Ιωάννης Ζέρμας, Εμπορικός Διευθυντής της Swissport Hellas: «Το 2007 ήταν έτος σταθμός για τη Swissport Hellas. Πλέον, μετράμε περισσότερους από 60 πελάτες στον Ελλαδικό χώρο και φυσικά η συνεργασία μας με ένα πελάτη σαν την Air China που την εξυπηρετούμε διεθνώς σε πολλούς άλλους σταθμούς παγκοσμίως, έρχεται να επιβεβαιώσει τις προσπάθειες μας για την παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας».

H Air China διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο δημοφιλών προορισμών, τόσο στο εσωτερικό της Κίνας, όσο και διεθνώς, σε Αυστραλία, Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Μέση Ανατολή, με πτήσεις σε πόλεις όπως η Μελβούρνη, το Σίδνεϋ, η Νέα Υορκη, το Κουβέιτ, το Τόκιο, η Μπανγκόνγκ, το Πουκέτ, το Ελσίνκι, η Βιέννη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και η Ρώμη.

Με δεδομένη την αύξηση της επιβατικής κίνησης και του αριθμού των πτήσεων κατά το πρώτο δεκάμηνο του τρέχοντος έτους, η Swissport Hellas αναμένει να εξυπηρετήσει πανελλαδικώς καθ’ όλη τη διάρκεια του 2007, περισσότερες από 55.000 κινήσεις αεροσκαφών, 5 εκατ. επιβατών αλλά και περισσότερους από 40.000 τόνους εμπορευμάτων και ταχυδρομείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024