Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑυξάνουν τα δρομολόγια προς τα Βαλκάνια οι Ολυμπιακές Αερογραμμές

Αυξάνουν τα δρομολόγια προς τα Βαλκάνια οι Ολυμπιακές Αερογραμμές

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές σε συνέχεια της αναβάθμισης των υπηρεσιών τους στις αγορές των Βαλκανίων ενισχύουν της παρουσία τους αυξάνοντας το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων με πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες συχνότητες, φτάνοντας τον […]

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές σε συνέχεια της αναβάθμισης των υπηρεσιών τους στις αγορές των Βαλκανίων ενισχύουν της παρουσία τους αυξάνοντας το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων με πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες συχνότητες, φτάνοντας τον<...> συνολικό αριθμό των 62 εβδομαδιαίων συχνοτήτων.

Ανταποκρινόμενες στην ανοδική ζήτηση μεταξύ Ελλάδας και Βαλκανίων αυξάνουν τα δρομολόγια τους προσφέροντας στο επιβατικό κοινό περισσότερες επιλογές ωραρίων, επάρκεια θέσεων και αυξημένες δυνατότητες όσον αφορά τις ανταποκρίσεις με το υπόλοιπο δίκτυο των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Επίσης οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα μετάβασης και επιστροφής στη βάση τους αυθημερόν.

Συγκεκριμένα αυξάνουν τις πτήσεις τους ως εξής:

  • Βουκουρέστι από 12 σε 14 εβδομαδιαίες συχνότητες
  • Σόφια από 12 σε 13 εβδομαδιαίες συχνότητες
  • Βελιγράδι από 7 σε 9 εβδομαδιαίες συχνότητες
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024