Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜετά την Μακεδονία και η Ήπειρος αποκτά Ένωση Αγροτουρισμού

Μετά την Μακεδονία και η Ήπειρος αποκτά Ένωση Αγροτουρισμού

Οι επιχειρηματίες Αγροτουρισμού συνενώνουν τις προσπάθειές τους και στην Ήπειρο. Μετά την Ένωση Αγροτουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας και την Ένωση Αγροτουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, οι επιχειρηματίες αγροτουρισμού συνέστησαν την Ένωση Αγροτουρισμού Ηπείρου, […]

Οι επιχειρηματίες Αγροτουρισμού συνενώνουν τις προσπάθειές τους και στην Ήπειρο. Μετά την Ένωση Αγροτουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας και την Ένωση Αγροτουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, οι επιχειρηματίες αγροτουρισμού συνέστησαν την Ένωση Αγροτουρισμού Ηπείρου, στις 7 Δεκ 2007, με έδρα στο<...> Βουργαρέλι, του Δήμου Αθαμανίας στον νομό Aρτας και κάλυψη για όλη την Ήπειρο.

Οι πρώτοι επιχειρηματίες μέλη της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου ανακοινώνοντας την σύσταση της Ένωσης, προσκάλεσαν και όσους άλλους επιχειρηματίες αγροτουρισμού της Ηπείρου επιθυμούν να εγγραφούν στην Ένωση, για να έχουν όλοι ένα τρόπο συλλογικής έκφρασης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου αποτελείται από τους:

  • Πρόεδρος: Καραβασίλη Σταυρούλα, Ξενοδοχείο ΠΑΝΘΩΡΟΝ,
  • Αντιπρόεδρος: Λαδιάς Γεώργιος, Αγρόκτημα,
  • Γραμματέας: Παπάς Κωνσταντίνος, Ξενοδοχείο ΟΡΙΖΩΝ,
  • Ταμίας: Γιανούλας Γιάννης, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ Τζουμέρκων,
  • Ειδ.Γραμμ: Σκανδάλης Φώτιος, VILLADA,
  • Μέλος: Βασιλείου Κώστας, οινοποιείο, και
  • Πατέντα Γεωργία, ταβέρνα

Η νέα πρόεδρος της Ένωσης, κα Καραβασίλη Σταυρούλα, δήλωσε: «Μετά την συμμετοχή μου στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικών Συμφώνων Ποιότητας Τουρισμού και Δικτύων Επιχειρήσεων Τουρισμού, που έγινε στην Σιάτιστα, στις 8-10 Οκτ 2007, στο οποίο συμμετείχα, ως πρόεδρος του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας «Τα Τζουμέρκα» και τον εκφρασθέντα έντονο κοινό προβληματισμό όλων των επιχειρηματιών Αγροτουρισμού, και την ευκαιρία συναντήσεων και συζητήσεων με τα μέλη της αμκε ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, αλλά και τις επί τόπου συζητήσεις με επιχειρηματίες αγροτουρισμού, συνειδητοποιήσαμε όλοι ότι έχουμε κοινά προβλήματα και κοινό μέλλον, για το οποίο πρέπει από κοινού να εργαστούμε, και έκφραση αυτής της κοινής επιθυμίας για ενεργοποίηση και δράση, είναι η Ένωση Αγροτουρισμού Ηπείρου».

Ο Γραμματέας της Ένωσης κ. Κ. Παπάς επεσήμανε την εντατική προσπάθεια που έγινε για να κατανοηθούν τα κοινά προβλήματα όλων των επιχειρηματιών αγροτουρισμού στις επισκέψεις μελέτης-ανταλλαγής εμπειριών στην Κριτονού (Κεφαλονιάς), στην Σιάτιστα (Κοζάνης), στον Απόσκεπο (Καστοριάς) στον Αετό (Φλώρινας), στην Κερκίνη (Σερρών) και στην Philoxenia (Θεσσαλονίκης).

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου προετοιμάζεται να συμμετάσχει στην 7η Συνάντηση Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων, 11/12/07, στην Καλαμάτα και στην 8η Συνάντηση Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων, 12/12/07, στο Ψάρι Αρκαδίας, όπου και θα απευθύνουν πρόσκληση σε επιχειρηματίες Αγροτουρισμού από όλη την Ελλάδα για να ανταλλάξουν εμπειρίες στις 22/1/2008, στα Ιωάννινα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024