Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνάγκη για ανάπτυξη του κλάδου ενοικίασης αυτοκινήτων
Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων

Ανάγκη για ανάπτυξη του κλάδου ενοικίασης αυτοκινήτων

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων είχε εχθές ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τόσο τον κλάδο των Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως […]

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων είχε εχθές ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τόσο τον κλάδο των Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων<…> όσο και τον τομέα του τουρισμού ευρύτερα.

Όπως δήλωσε ο υπουργός μετά τη συνάντηση, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η ανάγκη περαιτέρω ανάπτυξης των υπηρεσιών του κλάδου στο πλαίσιο της ανάδειξης του περιηγητικού τουρισμού, πολυτελείας και υπαίθρου, ενώ συμφώνησαν τα δύο μέρη και ως προς την ανάγκη επιδότησης για την αγορά αυτοκινήτων φιλικών προς το περιβάλλον συμβάλλοντας έτσι με ουσιαστικό τρόπο στην ανάπτυξη του τουρισμού, και προασπίζοντας παράλληλα την περιβαλλοντική του διάσταση.

Παράλληλα τέθηκαν θέματα που αφορούν στον κλάδο των Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων στη βάση συναρμοδιοτήτων με άλλα υπουργεία, ενώ επισημάνθηκε και ο σημαντικός ρόλος του κλάδου στην αναβάθμιση της ποιότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην αποτελεσματικότερη προβολή της σύγχρονης και ποιοτικής Ελλάδας στο εξωτερικό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024