Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο 50% της συνολικής επιβατικής κίνησης μεταξύ Ελλάδας και Βελγίου προσελκύει η Brussels Airlines

Το 50% της συνολικής επιβατικής κίνησης μεταξύ Ελλάδας και Βελγίου προσελκύει η Brussels Airlines

Μόνο έξι μήνες μετά την έναρξη των πτήσεων της Βελγικής αεροπορικής εταιρείας, και το 50% των επιβατών προτιμούν την Brussels Airlines ως επιλογή για το ταξίδι τους από Αθήνα για […]

Μόνο έξι μήνες μετά την έναρξη των πτήσεων της Βελγικής αεροπορικής εταιρείας, και το 50% των επιβατών προτιμούν την Brussels Airlines ως επιλογή για το ταξίδι τους από Αθήνα για Βρυξέλλες, την<...> έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από τις 25 Μαρτίου του 2007, η Brussels Airlines που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των Βελγικών αερογραμμών SN BRUSSELS και της Virgin Express, πετά καθημερινά από Αθήνα για Βρυξέλλες, προσφέροντας στους επιβάτες της την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο πρωτοποριακά προγράμματα.

Το b.flex, μια πλήρης ταξιδιωτική λύση που απευθύνεται σε επιβάτες που ταξιδεύουν κυρίως για επαγγελματικούς λόγους και το b.light, που απευθύνεται σε επιβάτες που αναζητούν πολύ χαμηλούς ναύλους.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιβάτες της Brussels Airlines έχουν πάντα την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα οφέλη μιας παραδοσιακής αεροπορικής εταιρίας, ή τις χαμηλές τιμές όπως αυτές των low cost carriers όπως υποστηρίζει η εταιρεία.

Το ποσοστό επιβίβασης ανά πτήση (load factor) είναι σχεδόν πάντα πάνω από 70%.

«Ένα πάρα πολύ θετικό αποτέλεσμα, εάν λάβουμε υπ’ όψιν ότι μπήκαμε στην Ελληνική αγορά ακριβώς έξι μήνες πριν, με ένα απολύτως άγνωστο όνομα και με νέα και διαφορετικά προϊόντα», αναφέρει ο Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων, κύριος Herman Carpentier και συνεχίζει, «Είναι μια σαφής ένδειξη ότι οι επιβάτες μας προτιμούν. Έχουμε προσαρμόσει έτσι το πρόγραμμά μας, ώστε και οι επιβάτες από τις Βρυξέλλες να μπορούν να απολαύσουν άνετα τα Σαββατοκύριακα τους στην Αθήνα. Την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο, θα έχουμε ξανά δύο καθημερινές πτήσεις για Βρυξέλλες. Όλες οι πτήσεις από Αθήνα έχουν άμεσες ανταποκρίσεις σε περισσότερους από 50 ευρωπαϊκούς προορισμούς. Η κατάλληλη υποδομή του αεροδρομίου των Βρυξελλών και το δίκτυο μας επιτρέπουν στους επιβάτες να φθάσουν σε όλα τα μέρη της Ευρώπης, αλλά και της Αφρικής με μία και άμεση ανταπόκριση στις Βρυξέλλες».

Το δίκτυο της Brussels Airlines εκτός από 55 προορισμούς στην Ευρώπη, καλύπτει 4 στην Αφρικανική Ήπειρο, 2 στην Β. Αμερική καθώς και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Κίνα και την Ινδία

Σήμερα η εταιρία είναι κερδοφόρα, και απασχολεί 3.000 υπάλληλους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία των περίπου 300 πτήσεων της την ημέρα.

Η Goldair Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων για την Ελλάδα συνέβαλε καθοριστικά στην γρήγορη και επιτυχημένη καθιέρωση της Brussels Airlines, στην ελληνική Αγορά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024