Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύσκεψη για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού

Σύσκεψη για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού

Κατανοώντας το γεγονός ότι το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να αποκτήσει ανάσα το λεκανοπέδιο η Υπερνομαρχία Αθηνών- Πειραιώς ανέλαβε την πρωτοβουλία να ευαισθητοποιήσει […]

Κατανοώντας το γεγονός ότι το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να αποκτήσει ανάσα το λεκανοπέδιο η Υπερνομαρχία Αθηνών- Πειραιώς ανέλαβε την πρωτοβουλία να ευαισθητοποιήσει και να ενώσει τις<...> δυνάμεις επιστημονικών φορέων, οικολογικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών.

Για το σκοπό αυτό προχώρησε στην σύσταση μόνιμης επιτροπής παρακολούθησης και διεκδίκησης όλης της έκτασης του πρώην Αεροδρομίου.

Στο πλαίσιο αυτό η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς κα Κωνσταντίνα Μπέη συγκάλεσε σε σύσκεψη όλων των φορέων για το συντονισμό της δράσης τους.

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007 στα γραφεία της Υπερνομαρχίας, έχουν προσκληθεί: ο Νομάρχης Αθηνών κ. Ιωάννης Σγουρός, ο Νομάρχης Πειραιά κ. Ιωάννης Μίχας, ο Δήμαρχος Ελληνικού κ. Χρήστος Κορτζίδης, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Αθανάσιος Ορφανός, ο Δήμαρχος Αργυρούπολης κ. Δημήτριος Ευσταθιάδης, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι του ΤΕΕ, της ΤΕΔΚΝΑ, του ΑΣΔΑ, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας και Πειραιά, του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, της GREENPEACE, της WWF ΕΛΛΑΣ, της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024