Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σύσκεψη για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού

Μιχάλης Βερύκιος - 12 Δεκέμβριος 2007, 00:00

Κατανοώντας το γεγονός ότι το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να αποκτήσει ανάσα το λεκανοπέδιο η Υπερνομαρχία Αθηνών- Πειραιώς ανέλαβε την πρωτοβουλία να ευαισθητοποιήσει και να ενώσει τις<...>

δυνάμεις επιστημονικών φορέων, οικολογικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών.

Για το σκοπό αυτό προχώρησε στην σύσταση μόνιμης επιτροπής παρακολούθησης και διεκδίκησης όλης της έκτασης του πρώην Αεροδρομίου.

Στο πλαίσιο αυτό η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς κα Κωνσταντίνα Μπέη συγκάλεσε σε σύσκεψη όλων των φορέων για το συντονισμό της δράσης τους.

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007 στα γραφεία της Υπερνομαρχίας, έχουν προσκληθεί: ο Νομάρχης Αθηνών κ. Ιωάννης Σγουρός, ο Νομάρχης Πειραιά κ. Ιωάννης Μίχας, ο Δήμαρχος Ελληνικού κ. Χρήστος Κορτζίδης, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Αθανάσιος Ορφανός, ο Δήμαρχος Αργυρούπολης κ. Δημήτριος Ευσταθιάδης, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι του ΤΕΕ, της ΤΕΔΚΝΑ, του ΑΣΔΑ, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας και Πειραιά, του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, της GREENPEACE, της WWF ΕΛΛΑΣ, της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top