Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧορηγός του Dubai International Film Festival η Emirates

Χορηγός του Dubai International Film Festival η Emirates

Μέσα σε μία έκρηξη ενθουσιασμού και λάμψης ξεκίνησε πριν λίγες μέρες η τέταρτη διοργάνωση του Dubai International Film Festival, καθώς ο καρδιοκατακτητής του Hollywood, George Clooney, συγκέντρωσε τα φώτα της […]

Μέσα σε μία έκρηξη ενθουσιασμού και λάμψης ξεκίνησε πριν λίγες μέρες η τέταρτη διοργάνωση του Dubai International Film Festival, καθώς ο καρδιοκατακτητής του Hollywood, George Clooney, συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιοτητας, μιλώντας<...>για τη νέα ταινία του Michael Clayton. Η εν λόγω ταινία, στην οποία ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται τον ομώνυμο του τίτλου χαρακτήρα, θα ανοίξει επίσημα το φετινό πολυαναμενόμενο φεστιβάλ.

Λίγο αργότερα, ο George Clooney μίλησε για τη ζωή και τη δουλειά του, σε μία ειδική σύνεντευξη τύπου, μαζί με την κριτικό ταινιών Sheila Whitaker. Ένα πλήθος διεθνών προσωπικοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των Sharon Stone, Michelle Yeoh, Danny Glover και Gloria Estafan, αναμένονται στη λαμπερή διοργάνωση των οκταήμερου φεστιβάλ.

Με κεντρικό άξονα «Bridging Cultures, Meeting Minds», το φεστιβάλ προσελκύει όλο και περισσότερους διεθνείς και ντόπιους ταλαντούχους παραγωγούς ταινιών και επαγγελματίες από το κινηματογραφικό στερέωμα.

Υποδεχόμενο επισκέπτες από όλο τον κόσμο για τον εορτασμό της κινηταματογραφικής τελειότητας στο Ντουμπάι, ο στόχος του φεστιβάλ συντονίζεται απόλυτα με την προσπάθεια της χορηγού Emirates Airline, να προάγει το Ντουμπάι ως κέντρο παγκόσμιας κλάσης για τον τουρισμό, το εμπόριο και τον αθλητισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024