Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

TCVB: Εκπαιδευτικό ταξίδι Κυπρίων πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη

Θοδωρής Κουμέλης - 24 January 2001, 00:00

Το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Conventions & Visitors Bureau-TCVB<.>) στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την αύξηση των Κυπρίων<...> επαγγελματιών επισκεπτών αλλά και των τουριστών που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη, διοργάνωσε από 16-19 Ιανουαρίου ένα εκπαιδευτικό ταξίδι για 18 tour operators μέλη του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (Association of Cyprus Travel Agents-ACTA<.>

). Το ταξίδι υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Οι Κύπριοι tour operators επισκέφθηκαν τους πιο σημαντικούς συνεδριακούς και τουριστικούς χώρους της πόλης και συμμετείχαν σε μία επιτυχημένη τουριστική ημερίδα η οποία χαιρετίστηκε από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειο Παπαγεωργόπουλο, τον διευθυντή του ΕΟΤ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας κ. Θωμά Γκουντάντση, τον πρόεδρο του TCVB και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειο Μπρόβα, τον πρόεδρο του ACTA κ. Αδάμο Βαρνάβα, και τον Έφορο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης κ. Δημήτριο Μαντούση. Ακολούθησε παρουσίαση της Θεσσαλονίκης και των στατιστικών στοιχείων της τουριστικής κίνησης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Κύπρου από τη διευθύντρια του TCVB κα. Έλενα Μυλωνά.

Στα πλαίσια της ημερίδας διεξήχθη ένα τριήμερο workshop στο οποίο συζητήθηκαν μεταξύ των μελών του TCVB και των Κυπρίων επιχειρηματιών οι τρόποι συνεργασίας και η μεθοδολογία της ακόμα μεγαλύτερης βελτίωσης των επαγγελματικών σχέσεων.

Είναι γνωστό ότι οι Κύπριοι (από πλευράς αλλοδαπών) έρχονται πρώτοι σε άτομα και διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη και για τον λόγο αυτόν το TCVB προγραμματίζει και δεύτερο εκπαιδευτικό ταξίδι το επόμενο τρίμηνο.

Η Θεσσαλονίκη συνδέεται αεροπορικώς με την Λάρνακα με μία ικανοποιητική συχνότητα που δεν εμφανίζεται με άλλη πόλη στο εξωτερικό (11 τακτικές πτήσεις εβδομαδιαίως των Κυπριακών Αερογραμμών και της Ολυμπιακής Αεροπορίας).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top