Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος Διευθύνων Σύμβουλος στον Όμιλο Grace Hotels

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στον Όμιλο Grace Hotels

Καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου στον Όμιλο πολυτελών boutique ξενοδοχείων και κατοικιών Grace Hotels αναλαμβάνει από 1η Φεβρουαρίου 2008, με βασική προτεραιότητα τη στρατηγική διαχείριση και ανάπτυξη του Ομίλου, ο PhilippeM.E. Requin […]

Καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου στον Όμιλο πολυτελών boutique ξενοδοχείων και κατοικιών Grace Hotels αναλαμβάνει από 1η Φεβρουαρίου 2008, με βασική προτεραιότητα τη στρατηγική διαχείριση και ανάπτυξη του Ομίλου, ο Philippe<...>M.E. Requin – μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής του InterContinental Aphrodite Hills Resort της Κύπρου. Με την εξέλιξη αυτή ολοκληρώνεται η επιτυχημένη χρονιά για τον νεοϊδρυθέντα Όμιλο, με το πρώτο έργο, το ξενοδοχείο Mykonos Grace, να κερδίζει τη διεθνή διάκριση ‘European Hotel Design of the Year’.

Ο κ. Philippe M.E. Requin, 45 ετών σήμερα, διαθέτει σημαντική 20ετή εμπειρία από τη θητεία του σε ορισμένες από τις πιο αναγνωρισμένες και καταξιωμένες εταιρίες (brands) υπηρεσιών φιλοξενίας. Στις πιο πρόσφατες επιτυχίες του συμπεριλαμβάνεται και η ανάδειξη του Intercontinental Aphrodite Hills Resort σε ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης. Από το 2003 έως το 2005, ο Philippe διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στο Elegant Heritage Mauritius & Voile D’Or Resort και Spa. Προηγουμένως, είχε αναλάβει σειρά επιτελικών θέσεων σε ορισμένα από τα πιο γνωστά και διακεκριμένα clubs και θέρετρα, όπως: Empire Hotel & Country Club (Brunei), Naiade Resorts (Mauritius), Sun International, Le Touressrok Hotel (Mauritius) και Hilton International (Singapore).

Ο κ. Philippe M.E. Requin στη μακρόχρονη επαγγελματική του πορεία έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις:

  • “One of the worlds top 5 hoteliers” (UK Tatler Awards, 2001).
  • Κατά τη διάρκεια της θητείας του, το ξενοδοχείο Le Touressrok διακρίθηκε από το περιοδικό Conde Nast ως “The Best of The Best in the World”.
  • “General Manager of the Year” στο Sun International.
  • “Food & Beverage Manager of the Υear”, από το περιοδικό American Express & Hospitality.
  • Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ποιότητας στο Μαυρίκιο.

Ο κ. Γιώργος Κουκουζέλης, Διευθύνων Σύμβουλος της First Mediterranean Investment, μητρικής εταιρίας των Grace Hotels σχετικά δήλωσε: «Με περισσότερες από δύο δεκαετίες εμπειρίας, ο Philippe έχει επιδείξει ηγετικές ικανότητες και εξαιρετική γνώση της αγοράς υπηρεσιών φιλοξενίας, αλλά και αντίληψη των ανερχόμενων τάσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να ηγηθεί της εξέλιξης του νέου concept boutique ξενοδοχείων που αντιπροσωπεύουν τα Grace Hotels».

Με την σειρά του, ο κ. Philippe M.E. Requin τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά ξεκινώ τη συνεργασία μου με τον Όμιλο και μάλιστα από το αρχικό στάδιο ανάπτυξής του. Σπάνια συναντά κανείς νέες αλυσίδες ξενοδοχείων, όπως τα Grace Hotels, που εισάγουν πραγματικά πρωτότυπες ιδέες στην αγορά. Οι κριτικές που απέσπασε το πρώτο μας ξενοδοχείο, αποδεικνύουν ότι τα Grace Hotels διαθέτουν μια εξαιρετική συνταγή επιτυχίας. Βρισκόμαστε στη φάση ανάπτυξης τριών επιπλέον ξενοδοχείων, ενώ παράλληλα σχεδιάζουμε τη δημιουργία πολλών ακόμα, συμπεριλαμβανομένων luxury boutique ξενοδοχείων πόλεων, τα οποία θα διευρύνουν το brand Grace προσφέροντας μια εμπειρία αναζωογόνησης στους επισκέπτες μας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024