Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΧριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Μαρίνα Φλοίσβου

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Μαρίνα Φλοίσβου

Για πρώτη φορά οι Αθηναίοι, οι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων, αλλά και όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Λεκανοπεδίου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα Χριστούγεννα με φόντο […]

Για πρώτη φορά οι Αθηναίοι, οι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων, αλλά και όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Λεκανοπεδίου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα Χριστούγεννα με φόντο το Σαρωνικό<...>στην Μαρίνα Φλοίσβου. Η πρόσφατα ανακαινισμένη Μαρίνα Φλοίσβου, στην οποία λειτουργούν υψηλών προδιαγραφών εστιατόρια, καφέ και καταστήματα, υποδέχεται τους επισκέπτες της στολισμένη για τις γιορτές, με φωταγωγημένα τα πολυτελή της σκάφη, και με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Για πρώτη φορά, η «Παγωμένη Λίμνη» (παγοπίστα 300 τ.μ.), η μεγαλύτερη των Νοτίων Προαστίων, κάνει το ντεμπούτο της στην παραλιακή, πραγματοποιώντας τα όνειρα μικρών και μεγάλων για αμέτρητες ώρες διαδρομών πάνω στον πάγο. Με φόντο το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο των 10 μέτρων, η Μαρίνα αναμειγνύει την αύρα του Σαρωνικού με την αύρα των Χριστουγέννων σε έναν μοναδικό χώρο, συνδυασμό που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

O «θαλασσινός» Αϊ Βασίλης, φτάνει από το Βόρειο Πόλο στη Νότια Ακτή της Αττικής, στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Τροκαντερό, για να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια ξωτικών, ταράνδων και χριστουγεννιάτικων μασκώτ. Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, η Μαρίνα των Θαυμάτων εγκαινιάζει το εορταστικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της με θεατρικά, μαγικά και συναυλίες που θα προσφέρουν ξεχωριστή ψυχαγωγία σε όλους όσους έχουν παιδιά ή επιθυμούν να ξανανιώσουν παιδιά.

Τα ΖυΜαρ(ιν)άκια δίνουν τη δυνατότητα σε μικρούς «μελλοντικούς» σεφ να δημιουργήσουν στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής τις πρώτες εορταστικές τους προτάσεις, ενώ «ο Καραγκιόζης και οι Καλικάντζαροι» μας καλωσορίζουν σε απογευματινές παραστάσεις θεάτρου σκιών μετά το ηλιοβασίλεμα. Οι συναυλίες τζαζ και η διακεκριμένη Φιλαρμονική του Παλαιού Φαλήρου δίνουν ένα ιδιαίτερο μουσικό τόνο στην ξεχωριστή αυτή εορταστική εμπειρία.

Μουσική βραδιά πραγματοποιείται στη Μαρίνα Φλοίσβου στις 22 Δεκεμβρίου με την συναυλία του νεανικού συγκροτήματος, Τα Κίτρινα Ποδήλατα. Δημιουργώντας την δική τους μαγεία, οι καλλιτέχνες Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς ετοιμάζουν τη δική τους έκπληξη με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει δυναμικό ηλεκτρικό ήχο, με τις χαρακτηριστικές μελωδίες των τραγουδιών τους και ταυτόχρονα διασκευές αγαπημένων συνθετών που έχουν σημαδέψει τη μουσική τους πορεία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024