Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

TUI: Καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο για το 2007 το Nana Beach

Δώρα Σγάρτσου - 20 Δεκέμβριος 2007, 00:00

Tο ξενοδοχείο της ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε., Nana Beach, ως το καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο ανά τον κόσμο για την σεζόν 2007 βράβευσε ο τουριστικός οργανισμός TUI. Στο ξενοδοχείο Nana Beach, όπως επισημαίνεται σε σχετική<...>

ανακοίνωση του, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε υπηρεσίες που αφορούν την οικογένεια και τους μικρούς επισκέπτες, ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για την φιλοξενία των οικογενειών έχουν κατασκευαστεί για το σκοπό αυτό, με όλες τις παροχές και τις ανέσεις για την διαμονή των οικογενειών με μικρά παιδιά.

Πληθώρα παιδικών εγκαταστάσεων και αθλοπαιδιών με εκπαιδευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την ψυχαγωγία και διαπαιδαγώγηση των μικρών φίλων καθώς και την σύσφιξη των σχέσεων των οικογενειών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Nana Beach, καθιερώνοντας το έτσι ως ένα από τα καλύτερα TUI Family ξενοδοχεία στον κόσμο. 

Τέλος για άλλη μια φορά η TUI βράβευσε με βραβείο περιβάλλοντος το ξενοδοχείο, ανάμεσα σε 100 ξενοδοχεία του κόσμου, τα οποία εκτελούν τις ξενοδοχειακές δραστηριότητες με σεβασμό προς το περιβάλλον, που φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις τους. 
 
Αναφορικά με το περιβάλλον η ύπαρξη περιβαλλοντικής πολιτικής, δεσμεύει την διεύθυνση του ξενοδοχείου Nana Beach και υπογράφεται από το Δ.Σ. της ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top