Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΒελιγράδι προτείνει για Πρωτοχρονιά ο ταξιδιωτικός όμιλος 24 Ώρες

Βελιγράδι προτείνει για Πρωτοχρονιά ο ταξιδιωτικός όμιλος 24 Ώρες

Το Βελιγράδι μπορεί να αποτελέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική και οικονομική πρόταση των ταξιδιωτικών γραφείων προς τους πελάτες τους για την Πρωτοχρονιά 2008, σύμφωνα με τον Ταξιδιωτικό όμιλο «24 Ώρες», […]

Το Βελιγράδι μπορεί να αποτελέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική και οικονομική πρόταση των ταξιδιωτικών γραφείων προς τους πελάτες τους για την Πρωτοχρονιά 2008, σύμφωνα με τον Ταξιδιωτικό όμιλο «24 Ώρες», που<...>οργανώνει μια μοναδική εκδρομή για αυτές τις μέρες. Η Σερβική πρωτεύουσα είναι ένας καταπληκτικός τόπος για να υποδεχθεί ο ταξιδιώτης το Νέο έτος, να διασκεδάσει με τους φίλους ή την οικογένεια του, να ζήσει μοναδικές εμπειρίες και να ανταλλάξει δώρα.

Ο Ταξιδιωτικός όμιλος «24 Ώρες», σας προτείνει πολυήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι για να ζήσουν από κοντά οι πελάτες σας το Eve Party και τη γιορτινή ατμόσφαιρα στις στολισμένες πλατείες και τους δρόμους της σερβικής πρωτεύουσας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι πολλές και ποικίλες, για κάθε ηλικία και διάθεση. Συγκεκριμένα, το Βελιγράδι διοργανώνει στις 31 Δεκεμβρίου 2007 εορταστικές εκδηλώσεις στις κεντρικές πλατείες της πόλης και δρόμους της σερβικής πρωτεύουσας. Το μεγάλο αυτό πάρτυ, όπου πλήθος ντόπιων και τουριστών αποχαιρετά το 2007 ενώ καλωσορίζει το 2008, περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του πολύ μουσική και φαντασμαγορικά βεγγαλικά. Μάλιστα, όλα τα εστιατόρια της πόλης και οι discos ετοιμάζουν ειδικό πρόγραμμα για την τελευταία βραδιά του χρόνου.

Μόλις όμως ξημερώσει η πρώτη μέρα του χρόνου και οι ενήλικες ξεκουραστούν από το βραδινό ξενύχτι, μπορούν να αγκαλιάσουν τους λιλιπούτειους τουρίστες της παρέας και να φύγουν για την οδό της καλής…καρδιάς.

Κάθε χρόνο, την πρώτη μέρα του Γενάρη, πραγματοποιείται στο Βελιγράδι μια μεγάλη εκδήλωση για τα παιδιά. Το πρόγραμμα ξεκινάει το απόγευμα και παρουσιάζει ενδιαφέρον τόσο για τους μικρούς συμμετέχοντες όσο και για τους ενήλικες συνοδούς τους. Τα παιδιά συναντούν τον Αη – Βασίλη ενώ για τους «μεγάλους», συνοδούς των παιδιών, η γιορτή προβλέπει brandy και brine.
Το 2008 είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονιά για την πόλη του Βελιγραδίου. Πρόκειται για μια πόλη γεμάτη ζωντάνια, απλωμένη στις όχθες του Δούναβη, όπου διασταυρώνονται η Δυτική κουλτούρα με την Ανατολική και συγχωνεύονται η ευρωπαϊκή φινέτσα με το πάθος της Ανατολής. Τα χαρακτηριστικά αυτά αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο το 2008 καθώς είναι η πόλη όπου διοργανώνεται τη χρονιά αυτή ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, μετά την περσινή επιτυχία των εκπροσώπων της Σερβίας.

Βέβαια, η Σερβική πρωτεύουσα, εκτός από μια πόλη με πλούσιο ιστορικό παρελθόν έχει και ένα δυναμικό παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτών των χαρακτηριστικών διοργανώνεται φέτος στο Βελιγράδι η έκθεση City Break, η οποία αποτελεί τη μοναδική έκθεση αφιερωμένη στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα του city break.

Μη διστάσετε λοιπόν να προτείνετε το Βελιγράδι στους πελάτες σας που αναζητούν σε κοντινή απόσταση από την Ελλάδα πρωτότυπες γιορτινές διακοπές, με ξεφάντωμα αλλά και ιστορικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον.

Όσα τουριστικά γραφεία συμμετέχουν με πελάτες τους στην εκδρομή για Βελιγράδι, ο Ταξιδιωτικός όμιλος «24Ώρες» τους προσφέρει ένα 10% επί της τιμής του πακέτου για τη συνεργασία. Η ανάλυση της εκδρομής υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024