Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΣτο Διεθνές Συμβούλιο Αριστείας Ξενοδοχειακών και Εστιατορικών Επιχειρήσεων ο Σκουλάς

Στο Διεθνές Συμβούλιο Αριστείας Ξενοδοχειακών και Εστιατορικών Επιχειρήσεων ο Σκουλάς

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς εκπαιδευτικού ιδρύματος Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ Trinity κ. Νίκος Σκουλάς εξελέγη ως μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Αριστείας Ξενοδοχειακών και Εστιατορικών επιχειρήσεων(IRHA – International Restaurant and Hotel […]

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς εκπαιδευτικού ιδρύματος Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ Trinity κ. Νίκος Σκουλάς εξελέγη ως μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Αριστείας Ξενοδοχειακών και Εστιατορικών επιχειρήσεων<...>(IRHA – International Restaurant and Hotel Awards).

Το Συμβούλιο του IRHA είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων εμπειρογνωμόνων στους τομείς σχεδιασμού, εξυπηρέτησης, τάσεων στη γαστρονομία, περιβαλλοντικής προστασίας, τοπικών κουζινών, υγιεινής διατροφής και νέων εξελίξεων στον τουρισμό και τον πολιτισμό της γεύσης.

Αποστολή του IRHA είναι να αναγνωρίσει και να αναδείξει τα ξενοδοχεία εκείνα και τα εστιατόρια διαφόρων κατηγοριών που τηρούν υψηλότατα standards ποιότητας και εξυπηρέτησης και προάγουν παγκόσμια, την αναγνώριση της σημασίας του ταξιδιού, της γεύσης και της πολιτιστικής αναζήτησης.

Κατά το πρότυπο των βραβείων Χρυσής Σφαίρας και Όσκαρ, το International Restaurant & Hotel Awards θα απονείμει τα βραβεία αριστείας σε διάφορες κατηγορίες ξενοδοχείων και εστιατορίων, τον Μάιο του 2008, σε εδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hilton του Beverly Hills της Καλιφόρνιας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024