Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά

Λαφαζάνης: Η Ε.Ε. σε συμπαιγνία με την κυβέρνηση εκβιάζει για το κλείσιμο της Ολυμπιακής

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Δεκέμβριος 2007, 00:00

Η απόφαση της Ε.Ε. να ξεκινήσει νέα έρευνα για ενδεχόμενες κρατικές ενισχύσεις προς την Ολυμπιακή από το 2005 έως σήμερα, αποτελεί άλλον ένα ωμό εκβιασμό που αποσκοπεί να επισπεύσει διαδικασίες διάλυσης της Ολυμπιακής και πώλησης του νέου σχήματος «φαντάσματος» που θα προκύψει...

«Η απόφαση της Ε.Ε. να ξεκινήσει νέα έρευνα για ενδεχόμενες κρατικές ενισχύσεις προς την Ολυμπιακή από το 2005 έως σήμερα, αποτελεί άλλον ένα ωμό εκβιασμό που αποσκοπεί να επισπεύσει διαδικασίες διάλυσης της Ολυμπιακής και πώλησης του νέου σχήματος «φαντάσματος» που θα προκύψει», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του<...>

ΣΥΝ και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά σχολιάζοντας τη νέα έρευνα για κρατικές ενισχύσεις προς την Ολυμπιακή που ανακοίνωσε η Ε.Ε.

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε θλιβερό το θέαμα μιας κυβέρνησης η οποία «ανέχεται, χωρίς αντιδράσεις, να εκτυλίσσονται αυτού του είδους τα άθλια παιχνίδια σε βάρος του εθνικού μας αερομεταφορέα, τα οποία υποκινούνται από εγχώριους και διεθνείς ανταγωνιστές του».

«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ενημερώσει πλήρως τη βουλή για όλα τα οικονομικά δεδομένα της Ο.Α. και πρώτα απ’ όλα για τις συνολικές επιδικασμένες και διεκδικούμενες υποχρεώσεις του κράτους απέναντι στην εταιρεία. Είναι αδιανόητο σε μια φάση που η ΟΑ παρά τα φαινόμενα κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης, μηδενίζει το λειτουργικό της έλλειμμα και μπορεί με ένα ουσιαστικό σχέδιο ανασυγκρότησης να γίνει κερδοφόρα, η κυβέρνηση να συνεχίζει τις συκοφαντίες σε βάρος της και σε συμπαιγνία με τον κ. Μπαρό να δίνει προσχήματα για διάλυση και περιθωριοποίηση της εταιρείας», κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top