Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αυξάνει τις πτήσεις προς Ελλάδα από το καλοκαίρι η Wizz Air

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Δεκέμβριος 2007, 00:00

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Κεντρικής Ευρώπης Wizz Air πρόκειται να επεκτείνει τα δρομολόγια της για το καλοκαίρι του 2008 από τις βάσεις της στην Ουγγαρία και στην Πολωνία όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της. Συγκεκριμένα η<...>

εταιρεία θα προσθέσει 15 νέες πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση, αύξηση 27% εν συγκρίσει με το καλοκαίρι του 2007 συμπεριλαμβανομένων και νέων πτήσεων προς Ελλάδα.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα αυξήσει την συχνότητα των πτήσεων στις περισσότερες από τις κύριες διαδρομές της προσθέτοντας το Γκοτεμποργκ, το Όσλο – Τόρπ και τη Βενετία – Τρεβίζο στο δίκτυο της Βουδαπέστης και επαναφέρει τις εποχικές και δημοφιλείς καλοκαιρινές πτήσεις της προς Βουλγαρία (Μπουργκάς και Βάρνα), Ισπανία (Βαρκελώνη – Τζιρονα και Μαγιόρκα) και Ελλάδα (Κέρκυρα, Ρόδο και Ηράκλειο).

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα προσθέσει ένα επιπλέον αεροπλάνο τύπου Airbus A320 στη μεγαλύτερη της βάση στο Κατοβίτσε της Πολωνίας το οποίο θα της παραδοθεί από την Γαλλία τον Ιούνιο του 2008 και θα αποτελεί το πέμπτο αεροπλάνο της εταιρείας που θα έχει ως έδρα το Κατοβίτσε και το 12ο στην Πολωνία. Το νέο αεροσκάφος θα μπει σε υπηρεσία για να αυξήσει την συχνότητα των περισσότερων ήδη πτήσεων της εταιρείας και θα εξυπηρετήσει τις εποχικές πτήσεις σε Μπουργκάς, Ηράκλειο και Βαρκελώνη – Τζιρόνα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top