Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑυξάνει τις πτήσεις προς Ελλάδα από το καλοκαίρι η Wizz Air

Αυξάνει τις πτήσεις προς Ελλάδα από το καλοκαίρι η Wizz Air

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Κεντρικής Ευρώπης Wizz Air πρόκειται να επεκτείνει τα δρομολόγια της για το καλοκαίρι του 2008 από τις βάσεις της στην Ουγγαρία και στην Πολωνία […]

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Κεντρικής Ευρώπης Wizz Air πρόκειται να επεκτείνει τα δρομολόγια της για το καλοκαίρι του 2008 από τις βάσεις της στην Ουγγαρία και στην Πολωνία όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της. Συγκεκριμένα η<...> εταιρεία θα προσθέσει 15 νέες πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση, αύξηση 27% εν συγκρίσει με το καλοκαίρι του 2007 συμπεριλαμβανομένων και νέων πτήσεων προς Ελλάδα.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα αυξήσει την συχνότητα των πτήσεων στις περισσότερες από τις κύριες διαδρομές της προσθέτοντας το Γκοτεμποργκ, το Όσλο – Τόρπ και τη Βενετία – Τρεβίζο στο δίκτυο της Βουδαπέστης και επαναφέρει τις εποχικές και δημοφιλείς καλοκαιρινές πτήσεις της προς Βουλγαρία (Μπουργκάς και Βάρνα), Ισπανία (Βαρκελώνη – Τζιρονα και Μαγιόρκα) και Ελλάδα (Κέρκυρα, Ρόδο και Ηράκλειο).

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα προσθέσει ένα επιπλέον αεροπλάνο τύπου Airbus A320 στη μεγαλύτερη της βάση στο Κατοβίτσε της Πολωνίας το οποίο θα της παραδοθεί από την Γαλλία τον Ιούνιο του 2008 και θα αποτελεί το πέμπτο αεροπλάνο της εταιρείας που θα έχει ως έδρα το Κατοβίτσε και το 12ο στην Πολωνία. Το νέο αεροσκάφος θα μπει σε υπηρεσία για να αυξήσει την συχνότητα των περισσότερων ήδη πτήσεων της εταιρείας και θα εξυπηρετήσει τις εποχικές πτήσεις σε Μπουργκάς, Ηράκλειο και Βαρκελώνη – Τζιρόνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024