Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΣεμινάριο για την αξιοποίηση του internet από τουριστικές επιχειρήσεις

Σεμινάριο για την αξιοποίηση του internet από τουριστικές επιχειρήσεις

Διήμερο εξειδικευμένο Σεμινάριο με θέμα: “Everything you needed to know to start selling on the Web” διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications την Δευτέρα και Τρίτη 12 και 13 Μαρτίου […]

Διήμερο εξειδικευμένο Σεμινάριο με θέμα: “Everything you needed to know to start selling on the Web” διοργανώνει η εταιρία<...> Travel Media Applications την Δευτέρα και Τρίτη 12 και 13 Μαρτίου 2001 στο Metropolitan Hotel (πρώην Χανδρής).

Κεντρικός Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Paul Richer, ΜΒΑ, και την εισαγωγική εισήγηση θα έχει η κα. Μαριάννα Σιγάλα, MSc.

Ο κ. Paul Richer, ιδρυτής της εταιρίας συμβούλων σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης στο internet Genesys, έχει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση στις εφαρμογές της νέας τεχνολογίας, του internet και του ηλεκτρονικού εμπορίου στις τουριστικές επιχειρήσεις και στον τουρισμό γενικότερα. Έχει συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού στη σύνταξη μελετών σχετικών με το marketing στο internet, και είναι ομιλητής σε σεμινάρια και συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα ήταν ο κύριος ομιλητής στη σειρά σεμιναρίων `e-Travel` στη διεθνή έκθεση World Travel Market 2000.

Η κα. Μαριάννα Σιγάλα είναι υποψήφια διδάκτορας του πανεπιστημίου του Surrey της Αγγλίας, με τίτλο διατριβής “Investigating the relationship between the use of Information Technology and productivity in the hotel industry”. Κατέχει επίσης, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Τουριστικό Μάνατζμεντ (άριστα) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Έχει λάβει μέρος σαν ομιλήτρια σε συνέδρια του IH&RA, CHIPR, CHRIE της τεχνολογικής διεθνούς έκθεσης ENTER καθώς και στην Ελλάδα στα διεθνή συνέδρια τουρισμού του πανεπιστημίου Αιγαίου και του ΙΤΕΠ.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν οι ενότητες:

  • How to use the correct terminology to avoid misunderstandings
  • Developing successful strategies in the Information Age
  • Why is selling on the Web so important?
  • What should be the objective of your Web site?
  • What is important in design and content?
  • How can you make the search engines work for you?

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη των τμημάτων marketing και πωλήσεων, και γενικούς διευθυντές τουριστικών επιχειρήσεων όπως ξενοδοχείων και καταλυμάτων όλων των κατηγοριών, ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιριών, τουριστικών γραφείων, και γενικά κάθε τουριστικής επιχείρησης που έχει ή σκοπεύει να αποκτήσει παρουσία στο Internet.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρχει διαρκής σύνδεση με το Internet και θα παρουσιαστούν διάφορα Web Sites ως μελέτες περιπτώσεων για την επεξήγηση διαφορών σημείων. Σε κάθε ενότητα του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα θέτουν τις ερωτήσεις τους στον ομιλητή. Η γλώσσα του σεμιναρίου είναι η αγγλική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024